Повезане вести
Твитераши поново напали Баку Прасета - шта је ово?! (видео)
Мондо 17.07.2020
Недуго након клипа у којем Бака објашњава да "шмрче новчаницама од 500 евра", реаговао Твиттер. Недуго након клипа у којем Бака објашњава да "шмрче новчаницама од 500 евра", реаговао Твиттер Рат твитераша и Баке Прасета се… »
Поремећене вредности: Јутјубер пао на само дно Прасе промовише дрогу деци од које живи и бахати се!
Курир 17.07.2020
Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, ни у чему нема меру. Иако је захваљујући деци и њиховим прегледима на Јутјубу постао популаран, он наставља да шокира својим видео-клиповима, који ни најмање нису подобни за малишане, а… »
"Добар дан, ја сам Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, и ја шмрчем кокаин"
Телеграф 17.07.2020
- Ја лош узор деци?! Ви сте ме направили лошим узором деци - прича Илић у снимку. "Поштовани гледаоци, добро дошли у мој нови видео. Ја сам Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, и ја шмрчем кокаин". Овим речима најпознатији… »
Нови скандал Баке Прасета: Шмрчем новчаницама од 500 евра! (видео)
Мондо 17.07.2020
После скандала с малолетницама и забрањеног спота - нови видео Богдана Илића! После скандала с малолетницама и забрањеног спота - нови видео Богдана Илића! Јутјубер Богдан Илић познатији као Бака Прасе, објавио је видео у којем… »
Вести дана »

Дан жалости у Сремској Митровици због саобраћајне несреће у којој је погинуло троје људи
Бета пре 3 сатајош 42 повезане

Откривамо шта се дешава са мајком бебе која је пронађена мртва у Новом Саду: Сумња се да се породила насред улице, полиција се не одваја од ње у болници!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане

ЕУ позвана да буде 'креативнија' у борби против руског избјегавања санкција
Слободна Европа пре 29 минутајош 20 повезаних