Povezane vesti

Tviteraši ponovo napali Baku Praseta - šta je ovo?! (video)

Tviteraši ponovo napali Baku Praseta - šta je ovo?! (video)

Mondo 17.07.2020
Nedugo nakon klipa u kojem Baka objašnjava da "šmrče novčanicama od 500 evra", reagovao Twitter. Nedugo nakon klipa u kojem Baka objašnjava da "šmrče novčanicama od 500 evra", reagovao Twitter Rat tviteraša i Bake Praseta se nastavlja! Srpski… »
Poremećene vrednosti: Jutjuber pao na samo dno Prase promoviše drogu deci od koje živi i bahati se!

Poremećene vrednosti: Jutjuber pao na samo dno Prase promoviše drogu deci od koje živi i bahati se!

Kurir 17.07.2020
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ni u čemu nema meru. Iako je zahvaljujući deci i njihovim pregledima na Jutjubu postao popularan, on nastavlja da šokira svojim video-klipovima, koji ni najmanje nisu podobni za mališane, a ni omladinu. Ovoga… »
"Dobar dan, ja sam Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i ja šmrčem kokain"

"Dobar dan, ja sam Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i ja šmrčem kokain"

Telegraf 17.07.2020
- Ja loš uzor deci?! Vi ste me napravili lošim uzorom deci - priča Ilić u snimku. "Poštovani gledaoci, dobro došli u moj novi video. Ja sam Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i ja šmrčem kokain". Ovim rečima najpoznatiji sprski Jutjuber… »
Novi skandal Bake Praseta: Šmrčem novčanicama od 500 evra! (video)

Novi skandal Bake Praseta: Šmrčem novčanicama od 500 evra! (video)

Mondo 17.07.2020
Posle skandala s maloletnicama i zabranjenog spota - novi video Bogdana Ilića! Posle skandala s maloletnicama i zabranjenog spota - novi video Bogdana Ilića! Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, objavio je video u kojem "objašnjava kako se… »

Vesti dana »