Povezane vesti
Tviteraši ponovo napali Baku Praseta - šta je ovo?! (video)
Mondo 17.07.2020
Nedugo nakon klipa u kojem Baka objašnjava da "šmrče novčanicama od 500 evra", reagovao Twitter. Nedugo nakon klipa u kojem Baka objašnjava da "šmrče novčanicama od 500 evra", reagovao Twitter Rat tviteraša i Bake Praseta se nastavlja! Srpski jutjuber… »
Poremećene vrednosti: Jutjuber pao na samo dno Prase promoviše drogu deci od koje živi i bahati se!
Kurir 17.07.2020
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ni u čemu nema meru. Iako je zahvaljujući deci i njihovim pregledima na Jutjubu postao popularan, on nastavlja da šokira svojim video-klipovima, koji ni najmanje nisu podobni za mališane, a ni omladinu. Ovoga puta… »
"Dobar dan, ja sam Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i ja šmrčem kokain"
Telegraf 17.07.2020
- Ja loš uzor deci?! Vi ste me napravili lošim uzorom deci - priča Ilić u snimku. "Poštovani gledaoci, dobro došli u moj novi video. Ja sam Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i ja šmrčem kokain". Ovim rečima najpoznatiji sprski Jutjuber počinje svoj… »
Novi skandal Bake Praseta: Šmrčem novčanicama od 500 evra! (video)
Mondo 17.07.2020
Posle skandala s maloletnicama i zabranjenog spota - novi video Bogdana Ilića! Posle skandala s maloletnicama i zabranjenog spota - novi video Bogdana Ilića! Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, objavio je video u kojem "objašnjava kako se… »
Vesti dana »

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 18 minutajoš 26 povezanih

Uživo kataklizma stigla do kalifornije! Zemljotres jačine 8,8 pogodio Rusiju, udaraju talasi cunamija od 15 metara, ruski grad potopljen, proglašeno vanredno stanje (video)
Blic pre 3 minutajoš 165 povezanih

Pirotski studenti u blokadi i zborovi građana sinoć podržali studente u Novom Pazaru. Negodovalo se ispred prostorija Srpske napredne stranke!
Plus online pre 1 satjoš 19 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih