Povezane vesti
Nemanja Šarović: Nisu mi dali da žešče kritikujem SNS i Vučića, premijerkina najružnija izjava
Beta 17.07.2020
Napustio sam Srpsku radikalnu stranku (SRS) zato što sam smatrao da je trebalo žešće da se kritikuju Srpska napredna stranka (SNS) i Aleksandar Vučić, rekao je za Betu dojučerašnji zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović. "SRS u jednom dužem periodu nije… »
Šarović: Obio nam se Jutka o glavu
Danas 17.07.2020
Procurili zapisnici sa sednica rukovodstva radikala Funkcioner Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović podneo je juče ostavku na sve funkcije i članstvo u stranci, a redakcija našeg lista nije uspela sa njim da proveri autentičnost zapisnika koji su… »
Vesti dana »
Ukrajina će biti osakaćena trampovim planom: Amerika priznaje Krim, Donjeck i Lugansk! U Hersonu i Zaporožju front se zamrzava duž linije kontakta!
Kurir pre 58 minutajoš 3 povezane
Netanjahu najavio otvaranje prelaza Rafa: Uslov je da Hamas preda tela još trojice talaca iz Gaze
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
U Bugarskoj i još četiri zemlje uhapšeno 35 ilegalnih trgovaca starinama vrednosti 100 miliona evra
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Generalni direktor Beogradskih elektrana: Spremni smo na svaku situaciju, imamo dovoljno mazuta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Dosta je bilo straha, izađite na ulice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana