Povezane vesti
Miha o Zlatanu: Ostajemo prijatelji, spaja nas slovenski duh
Mondo 17.07.2020
Trener Bolonje pred sudar sa Milanom govorio o prijateljstvu sa ikonom svetskog fudbala. Trener Bolonje pred sudar sa Milanom govorio o prijateljstvu sa ikonom svetskog fudbala Bolonja je pre Ibrahimovićevog povratka u Italiju želela da dovede… »
Ibra i ja smo prijatelji istih korena, valjda će me se setiti: Miha se našalio na pitanje o Zlatanu
Telegraf 17.07.2020
Zlatan Ibrahimović je na raskrsnici i pitanje je gde će posle Milana pošto niko ne veruje da ostaje po završetku sezone. Zato je trener Bolonje Siniša Mihajlović upitan da li bi Ibrakadabra sada mogao u tabor teget-crvenih. - Kad sam igrao u Interu… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 13 minutajoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Novi magazin pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih