Povezane vesti

Bila je tatina mezimica: Ne znam kako će otac preživeti smrt ćerke, bili su baš vezani, čovek je van sebe!

Bila je tatina mezimica: Ne znam kako će otac preživeti smrt ćerke, bili su baš vezani, čovek je van sebe!

Kurir 18.07.2020
Komšije kažu da je Pančevac I. D. bio jako vezan za nastradalu ćerku K. D. (11). Ne znam kako će otac preživeti smrt ćerke, bili su baš vezani. Cela porodica je skrhana i pitaju se kako se to baš njima dogodilo. Ovo je za Kurir rekla komšinica K. D… »
"Kad nje nema, neka nestanem i ja": Neutešni otac pokušao da skoči u Lim za svojom ćerkom (11) koja je tragično nastradala u…

"Kad nje nema, neka nestanem i ja": Neutešni otac pokušao da skoči u Lim za svojom ćerkom (11) koja je tragično nastradala u…

Blic 17.07.2020
Devojčica K. D. (11) iz Pančeva utopila se, a njeni brat (8) i otac I. D. (48) spasli su se kada je džip BMW, u kome su se nalazili, sleteo u reku Lim u selu Drenova kod Prijepolja. Auto je u ledenu vodu upao u četvrtak oko 22 sata, a telo devojčice… »
Tuga: Ovo je Klara (11) koja je nastradala u nesreći kod Prijepolja

Tuga: Ovo je Klara (11) koja je nastradala u nesreći kod Prijepolja

Večernje novosti 17.07.2020
KLARA D. (11) iz Pančeva nastradala je u četvrtak kod mesta Drenova kada je vozilo u kojem je bila sa bratom Leom (13) i ocem Ivicom D. (48) sletelo u reku Lim. Teška saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu od Prijepolja prema Novoj Varoši… »

Vesti dana »