Повезане вести
Прележала корону, па изгубила бебу, ево где је сада Тамара! (фото)
Мондо 18.07.2020
Тамара Ђурић доживела побачај, па се огласила на Инстаграму! Тамара Ђурић доживела побачај, па се огласила на Инстаграму! Старлета и водитељка Тамара Ђурић огласила се на Инстаграму након што је објављено да је доживела… »
Тамара Ђурић изгубила бебу: "Преболела сам корону на ногама"
Телеграф 18.07.2020
- Тачно је, тако је Бог хтео - изјавила је Тамара. Тамара Ђурић недавно је открила пол бебе и објавила да чека девојчицу са својим изабраником, међутим, сада је, како тврди, изгубила бебу. - Тачно је да сам избубила бебу, тако је… »
Тужна вест старлете: Открила да чека девојчицу, па изгубила бебу
Мондо 18.07.2020
Тамара Ђурић потврдила да је изгубила дете, само недељу дана након што је открила пол. Тамара Ђурић потврдила да је изгубила дете, само недељу дана након што је открила пол. Старлета и водитељка Тамара Ђурић потврдила је тужну… »
Тамара Ђурић потврдила да је изгубила бебу: "Тако је Бог хтео"
Блиц 17.07.2020
Старлета Тамара Ђурић је пре извесног времена објавила вест да очекује своје прво дете са тадашњим партнером, а сада вереником Николом. Међутим, Тамара је изгубила бебу, што је потврдила јавно. - Тачно је да сам избубила бебу… »
Вести дана »

Данас нестабилно време са пљусковима, грмљавином и јаким олујним ветром
РТВ пре 2 сатајош 20 повезаних

Погођена руска нафтна рафинерија: Огласио се украјински командант
Вечерње новости пре 12 минутајош 11 повезаних

(ВИДЕО) Оштећења на асфалту и гужве у саобраћају: Припреме за Војну параду увелико у току
Н1 Инфо пре 41 минутајош 1 повезана

Шта Франкфуртер алгемајне цајтунг пише о односу Вучића са Путином и Конард Аденауер фондацијом?
Данас пре 1 сатјош 2 повезане