Povezane vesti
Hrvatska privredna komora otpušta 30 odsto zaposlenih
Telegraf 18.07.2020
Ovakvo stanje, kako navodi HGK, dovelo je i do značajnog pada prihoda. Hrvatska privredna komora (HGK) saopštila je da nastavlja sa reorganizacijom koja podrazumeva smanjenje broja zaposlenih za 30 odsto. - Radi digitalizacije internih procesa i zbog… »
Hrvatska privredna komora otpušta 30 odsto zaposlenih
RTV 18.07.2020
ZAGREB - Hrvatska privredna komora (HGK) danas je saopštila da nastavlja sa reorganizacijom koja podrazumeva smanjenje broja zaposlenih za 30 odsto. "Radi digitalizacije internih procesa i zbog pada prihoda izazvanih pandemijom korona virusa, HGK ide u… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Mi smo nevidljiviji za njih, a već deceniju nam prepisuju lek, Ignorin“
Novi magazin pre 22 minutajoš 7 povezanih

Pogledajte kako oblaci jure prema Srbiji: Ovi delovi biće prvi na udaru kiše, evo kada i ostali
Telegraf pre 3 satajoš 13 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima:"Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo"
N1 Info pre 4 satijoš 3 povezane

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 3 satajoš 4 povezane

Blagojević pred TSC: "Ja lično imam poseban motiv, odajem im priznanje zbog jedne stvari"
Telegraf pre 27 minutajoš 23 povezane