Повезане вести
Хоти: Могућност поделе Косова више нико не помиње
Бета 18.07.2020
Косовски премијер Авдулах Хоти изјавио је вечерас да је могућност поделе Косова уклоњена из сваког разговора и да то више нико не помиње. "У претходних месец дана, вратили смо Косово тамо где му је место, уз наше медјународне… »
"Нема више приче о територијалном интегритету Косова": Хоти поручио да је лажна држава избегла ћорсокак
Правда 18.07.2020
Хоти је у објави на Фејсбук налогу поручио да је током његове владе, заједно са међународним пријатељима, вратио тзв. Косово тамо где и припада. - Из нарушених односа са ЕУ и САД, сада имамо подршку свих за циљ дијалога, а то… »
Хоти: Подела Косова скинута с дневног реда, више је нико не помиње
Н1 Инфо 18.07.2020
Косовски премијер Авдулах Хоти изјавио је да неће бити поделе Косова и да је територијални инегритет тема која је скинута са дневног реда и коју више нико не помиње. Хоти је у објави на Фејсбуку поручио да је, заједно са… »
Хоти: Мислим да ће међународни партнери рећи Србији – „доста“
Вести онлине 18.07.2020
Косовски премијер Авдулах Хоти поновио је став да је сврха дијалога Београда и Приштине „међусобно признавање и нормализација односа“ и истакао да Приштина у том погледу има међународну подршку. – Мислим да смо на путу када ће… »
Хоти: Мислим да ће међународни партнери рећи Србији “доста”
Нова 18.07.2020
Косовски премијер Авдулах Хоти поновио је став да је сврха дијалога Београда и Приштине "међусобно признавање и нормализација односа" и истакао да Приштина у том погледу има међународну подршку. . “Мислим да смо на путу када ће… »
Хоти после Брисела о несталим особама са територије КиМ
Телеграф 18.07.2020
Он је у интервјуу за приштинске медије говорио о детаљима састанка са председником Србије Александром Вучићем у Бриселу. Премијер привремених приштинских институција Авдулах Хоти поновио је став да је сврха дијалога Београда и… »
Вести дана »

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 40 минутајош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 2 сатајош 1 повезана