Povezane vesti
Obradović već sprema naslednika u Zvezdi: „Srećan sam što imam takvog čoveka u ekipi“
Vesti online 18.07.2020
Novi trener Crvene zvezde Saša Obradović napravio je zanimljiv potez dovođenjem 34-godišnjeg Marka Simonovića. Bivši reprezentativac se vratio na Mali Kalemegdan, potpisao dvogodišnji ugovor, a po isteku bi trebalo da postane trener. Takvu viziju ima i… »
Simonović u Zvezdi - I kao igrač, i kao trener?
Sportske.net 18.07.2020
Saša Obradović razjasnio. Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović smatra da je dolaskom Marka Simonovića dobio duplu pomoć. On je u intervjuu za Žurnal rekao da je ideja bila da Simonović pomaže na parketu, ali i da se razvija kao trener. "Srećan… »
Zvezda priprema bivšeg kapitena za novu ulogu: Obradović otkrio koju funkciju preuzima Marko Simonović!
Hot sport 18.07.2020
Marko Simonović se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu, potpisao je ugovor na dve godine, a izgleda da će i nakon igračke karijere ostati u crveno-belom dresu. Nakon što okači ‘patike o klin’ Marko Simonović mogao bi da preuzme funkciju trenera u klubu. Tu… »
Da uči za trenera: Evo zašto se Simonović vratio u Zvezdu u 35. godini!
Mondo 18.07.2020
"Srećan sam što ću imati takvog čoveka u ekipi, kao igrača, ali i potencijalnog trenera", rekao je Obradović. "Srećan sam što ću imati takvog čoveka u ekipi, kao igrača, ali i potencijalnog trenera", rekao je Obradović. Zašto se Marko Simonović u 35… »
Zvezdina ideja – Marko Simonović trener
Mozzart sport 18.07.2020
Crveno-beli završili prelazni rok kad je u pitanju spoljna linija. Vratio se da igra košarku još dve sezone, kad mu istekne ugovor imaće 36 godina i postaće – trener. Treći mandat u Crvenoj zvezdi Marko Simonović je počeo s namerom da u njoj okonča… »
Vesti dana »
Sumnje više nema, Zvezda je potvrdila ono što su svi već znali: Rutinska pobeda nad Partizanom crveno-belima donela novu šampionsku titulu!
Hot sport pre 43 minutajoš 44 povezane
Opširna konferencija Blagojevića posle debakla od Zvezde! Trener Partizana je ipak bio zadovoljan, iako se njegov tim raspao na Marakani! Evo šta je rekao...
Kurir pre 8 minutajoš 75 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 1 satjoš 122 povezane
Papa Lav: Lopovi koji otimaju prirodna bogatstva, vodeći krvave ratove nam otimaju budućnost
Danas pre 4 satijoš 46 povezanih