Повезане вести

Обрадовић већ спрема наследника у Звезди: „Срећан сам што имам таквог човека у екипи“

Обрадовић већ спрема наследника у Звезди: „Срећан сам што имам таквог човека у екипи“

Вести онлине 18.07.2020
Нови тренер Црвене звезде Саша Обрадовић направио је занимљив потез довођењем 34-годишњег Марка Симоновића. Бивши репрезентативац се вратио на Мали Калемегдан, потписао двогодишњи уговор, а по истеку би требало да постане… »
Симоновић у Звезди - И као играч, и као тренер?

Симоновић у Звезди - И као играч, и као тренер?

Спортске.нет 18.07.2020
Саша Обрадовић разјаснио. Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић сматра да је доласком Марка Симоновића добио дуплу помоћ. Он је у интервјуу за Журнал рекао да је идеја била да Симоновић помаже на паркету, али и да се… »
Звезда припрема бившег капитена за нову улогу: Обрадовић открио коју функцију преузима Марко Симоновић!

Звезда припрема бившег капитена за нову улогу: Обрадовић открио коју функцију преузима Марко Симоновић!

Хот спорт 18.07.2020
Марко Симоновић се овог лета вратио у Црвену звезду, потписао је уговор на две године, а изгледа да ће и након играчке каријере остати у црвено-белом дресу. Након што окачи ‘патике о клин’ Марко Симоновић могао би да преузме… »
Да учи за тренера: Ево зашто се Симоновић вратио у Звезду у 35. години!

Да учи за тренера: Ево зашто се Симоновић вратио у Звезду у 35. години!

Мондо 18.07.2020
"Срећан сам што ћу имати таквог човека у екипи, као играча, али и потенцијалног тренера", рекао је Обрадовић. "Срећан сам што ћу имати таквог човека у екипи, као играча, али и потенцијалног тренера", рекао је Обрадовић. Зашто се… »
Звездина идеја – Марко Симоновић тренер

Звездина идеја – Марко Симоновић тренер

Моззарт спорт 18.07.2020
Црвено-бели завршили прелазни рок кад је у питању спољна линија. Вратио се да игра кошарку још две сезоне, кад му истекне уговор имаће 36 година и постаће – тренер. Трећи мандат у Црвеној звезди Марко Симоновић је почео с… »

Вести дана »