Povezane vesti
Manijak naseo na lažni Fejsbuk profil (uznemirujući foto)
Alo 18.07.2020
Jezivo. Insistirao je da mu devojčica kaže u čemu je obučena, te da mu pošalje svoje fotografije. U zamku lovaca na pedofile iz Srbije ponovo je upao predator iz Bosne i Hercegovine. Ovaj put razotkrili su muškarca iz Velike Kladuše, koji je naseo… »
Pedofil iz Bihaća slao poruke devojčici iz Kraljeva: Pitao je šta ima na sebi, tražio adresu
Telegraf 18.07.2020
Muškarac se branio da mu je hakovan profil na Fejsbuku. U zamku srpskih lovaca na pedofile ponovo je upao predator iz Bosne i Hercegovine. Ovog puta razotkrili su muškarca iz Bihaća, koji je naseo na lažni Fejsbuk profil devojčice stare 12 godina iza… »
Nasamaren "Predator" iz Bihaća! Diverziji devojčice iz od 12 godina tražio adresu i nudio novac
Srbija danas 18.07.2020
Muškarac se branio da mu je hakovan profil na Fejsbuku. U zamku srpskih lovaca na pedofile ponovo je upao predator iz Bosne i Hercegovine. Ovog puta razotkrili su muškarca iz Bihaća, koji je naseo na lažni Fejsbuk profil devojčice stare 12 godina iza… »
Vesti dana »

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 9 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 11 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 9 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 2 satajoš 56 povezanih