Повезане вести

Рат министара! Зорана: Изађите на изборе да видимо коју подршку имате! Вулин: Само Вучић може да ми мери резултат, ти не

Рат министара! Зорана: Изађите на изборе да видимо коју подршку имате! Вулин: Само Вучић може да ми мери резултат, ти не

Курир 19.07.2020
На Михајловићкину опаску да на леђима СНС паразитирају многе странке, министар одбране и лидер ПС поручио јој да није њено да се бави тиме, јер она и не доноси гласове тој листи. Александар Вулин, министар одбране и председник… »
Михајловић: У Влади ће бити способни

Михајловић: У Влади ће бити способни

Нова 19.07.2020
Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је да нова влада неће бити састављана према томе колико ће која странка добити ресора, већ према томе ко може, уме и хоће успешно да одговори на… »
Зорана Михајловић: На леђима СНС многе странке годинама паразитирају

Зорана Михајловић: На леђима СНС многе странке годинама паразитирају

Курир 19.07.2020
Пошто неће да се појаве пред грађанима и провере колику подршку имају, а толико година су на власти, говорила сам да би онда било најпоштеније да се лепо учлане у СНС. Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка… »
Порука из СНС: Социјалисти су само карика у састављању нове владе

Порука из СНС: Социјалисти су само карика у састављању нове владе

Мондо 19.07.2020
Чланица председништва Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић изјавила је да нова Влада Србије неће бити састављана према томе колико ће која странка добити ресора, већ ко може, уме и хоће успешно да одговори на изазове… »
Михајловић: Влада се неће правити по томе да ли Дачић хоће или неће да буде њен део

Михајловић: Влада се неће правити по томе да ли Дачић хоће или неће да буде њен део

Данас 18.07.2020
Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је да нова влада неће бити састављана према томе колико ће која странка добити ресора, већ према томе ко може, уме и хоће успешно да одговори на… »

Вести дана »