Povezane vesti
"Ne postoji virus koji može da ubije veliki broj ljudi": Nestorović je u ovom intervjuu otkrio brojne zanimljive informacije…
Pravda 19.07.2020
"Mislim da je gomila ljudi preležala koronu u januaru i februaru, to nije ništa strašno. Stvorio se utisak da je to tako smrtonosan virus, da kad imaš dijagnozu, kaže inficiran si, pa šta ako si inficiran", rekao je 5. jula u emisiji "Pod sjajem… »
Nestorovićev intervju posle kojeg je nestao: Treći sam kandidat po kvotama za ministra, Darija vodi
Telegraf 19.07.2020
Poznati lekar se osvrnuo na to što ga kolege napadaju i što ih brine što se, kako kaže "petlja" u sve. Ja nisam antivakcinalista, ali mislim da treba da dajemo sigurne vakcine našoj deci - rekao je u emisiji "Pod sjajem zvezda" doktor Branimir… »
Vesti dana »

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 46 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 33 minutajoš 55 povezanih

VIDEO Pogledajte kako večeras izgledaju Terazije: Ulice prepune građana, atmosfera veličanstvena
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih