Povezane vesti
Testiranje potvrdilo: Dragan Čović pozitivan na korona virus
Blic 19.07.2020
Zamenik predsedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović pozitivan je na virus koron. Lekari su ustanovili da je Čović dobrog zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom bolesti. U skladu s preporukama lekara, on će narednih dana… »
Dragan Čović pozitivan na korona virus
Slobodna Evropa 19.07.2020
Lider Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Bosne i Hercegovine Dragan Ćović pozitivan je na virus korona, saopšteno je na njegovom zvaničnom Twitter nalogu. "Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i… »
Dragan Čović pozitivan na korona virus
Al Jazeera 19.07.2020
Čović je dobrog zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom bolesti, objavljeno je na njegovom Twitter profilu. Dragan Čović, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i… »
Vesti dana »
UKP u zgradi Rektorata: Represija ili neophodna istraga nakon smrti studentkinje
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 8 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 39 minutajoš 5 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 29 minutajoš 38 povezanih