Povezane vesti
Vučević: Izgradnja četvrtog mosta u Novom Sadu prioritet svih prioriteta
Kurir 19.07.2020
"Ovo je neverovatno izazovna godina, ali sam ubeđen da ćemo biti snažni i odgovorni da izađemo što manje ekonomski povređeni", siguran je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji za emisiju "Grad i mi" objašnjava zašto je za Novi Sad važna izgradnja… »
Srbija danas 19.07.2020
U Generalnom urbanističkom planu Novog Sada most je ucrtan još 1963. godine. - Ovo je neverovatno izazovna godina, ali sam ubeđen da ćemo biti snažni i odgovorni da izađemo što manje ekonomski povređeni - siguran je gradonačelnik Novog Sada Miloš… »
RTV 19.07.2020
NOVI SAD - "Ovo je neverovatno izazovna godina, ali sam ubeđen da ćemo biti snažni i odgovorni da izađemo što manje ekonomski povređeni", siguran je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji za emisiju "Grad i mi" objašnjava zašto je za Novi Sad važna… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
N1 Info pre 4 satijoš 37 povezanih
U Urgentnom centru pregledan 21 pacijent povređen u nesreći na Dorćolu, svi stabilno
Politika pre 49 minutajoš 117 povezanih
Novosađani u martu imali platu veću od 140.000 dinara, barem prema statistici
Radio 021 pre 4 satijoš 33 povezane
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
Al Arabija: Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu uz garancije Pekinga
Insajder pre 9 minutajoš 34 povezane