Повезане вести

На семафору "Србија - Немачка 1:0", а Лане у каналу: Како то да заборавим?!

На семафору "Србија - Немачка 1:0", а Лане у каналу: Како то да заборавим?!

Мондо 19.07.2020
Незаборавни успех нашег фудбала и прослава која ће се памтити још дуже од победе. Незаборавни успех нашег фудбала и прослава која ће се памтити још дуже од победе. Била је то највећа фудбалска победа Србије од распада државне… »
Бивши репрезентативац Србије отворио душу: Звао ме је Реал Мадрид, не кајем се што сам их одбио!

Бивши репрезентативац Србије отворио душу: Звао ме је Реал Мадрид, не кајем се што сам их одбио!

Хот спорт 19.07.2020
Милан Лане Јовановић (39), један од најбољих српских фудбалера на прелазу деценија, прешао је те 2010. у Ливерпул као континентална звезда, најбољи играч Белгије и стрелац гола за победу Србије против Немачке у Јужној Африци… »
„Одбио сам реал и због тога никада нисам зажалио” Лане Јовановић открио због чега није прихватио понуду „краљевског клуба”…

„Одбио сам реал и због тога никада нисам зажалио” Лане Јовановић открио због чега није прихватио понуду „краљевског клуба”…

Спортал блиц 19.07.2020
Деценија је прошла од велике победе Србије против Немаца на Светском првенству у Јужној Африци 1:0. "Орлови" су тада имали убитачан тандем офанзивних крилних фудбалера који су чинии Милош Красић и , који је постигао победнички… »
Ланетова исповест: Одбио сам Реал пре Ливерпула! Звали и Звезда, Партизан

Ланетова исповест: Одбио сам Реал пре Ливерпула! Звали и Звезда, Партизан

Мондо 19.07.2020
Прошла је тачно деценија од када је Енфилд упознао Милана Ланета Јовановића. Могла је то да буде много успешнија епизода, о којој је детаљно причао енглеским медијима. Прошла је тачно деценија од када је Енфилд упознао Милана… »
Лане Јовановић открио деценијску тајну: Одбио сам Реал Мадрид, није ми одговарала дужина уговора

Лане Јовановић открио деценијску тајну: Одбио сам Реал Мадрид, није ми одговарала дужина уговора

Моззарт спорт 19.07.2020
„Поносан сам што сам био део Ливерпула, криво ми је што сам кратко остао“, признаје некадашњи ас. Многи кажу, када Реал позове, тај позив се не одбија. Звучи као фудбалски аксиом, јер ко би рекао „не“ највећем клубу на свету… »

Вести дана »