Повезане вести

Трамп опет шокира са изјавама: Да би био председник мораш да будеш оштар и тврд, Бајден не може да састави две реченице!

Трамп опет шокира са изјавама: Да би био председник мораш да будеш оштар и тврд, Бајден не може да састави две реченице!

Правда 20.07.2020
Амерички председник Доналд Трамп одбацио је у недељу резултате анкете по којима је његов ривал Џо Бајден у предности и изјавио да не зна да ли ће прихватити резултате избора у новембру. - Најпре и пре свега, ја не губим јер су… »
Трамп доводи у питање Бајденове менталне способности

Трамп доводи у питање Бајденове менталне способности

Глас Америке 20.07.2020
Председник САД Доналд Трамп довео је у питање оштроумност свог противника на новембарским изборима, бившег потпредседника Џоа Бајдена, тврдећи да "он није компетентан да буде председник". Трамп, у баражном нападу током… »
Доналд Трамп: Анкете су без везе, не волим да губим

Доналд Трамп: Анкете су без везе, не волим да губим

Вечерње новости 20.07.2020
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп одбацио је у недељу резултате анкете по којима је његов ривал Џо Бајден у предности и изјавио да не зна да ли ће прихватити резултате избора у новембру. -Најпре и пре свега, ја не губим јер су… »
Трумп не признаје анкете које дају предност Бидену

Трумп не признаје анкете које дају предност Бидену

Ал Јазеера 20.07.2020
Најприје и прије свега, ја не губим, јер су то анкете без икакве везе, каже амерички предсједник. Амерички предсједник Доналд Трумп одбацио је резултате најновије анкете према којој у јавном мнијењу расте предност његовом… »
Бајден због короне у предности над Трампом?

Бајден због короне у предности над Трампом?

РТВ 20.07.2020
ВАШИНГТОН - Епидемија коронавируса је главна тема која занима америчке бираче, а половина њих не одобрава начин на који председник Доналд Трамп поступа у тој кризи и сматра да би његов ривал из редова демократа Џо Бајден то… »

Вести дана »