Povezane vesti
Šarović: Šešeljevo obezbeđenje skočilo na mene
Pravda 20.07.2020
Nemanja Šarović, dojučerašnji potpredsednik SRS, koji je prošle nedelje podneo ostavku na sve funkcije i napustio radikale najavljuje osnivanje sopstvene političke organizacije, kojoj će jedini cilj biti, kako kaže, rušenje aktuelnog režima. Za… »
"Šešeljevo obezbeđenje skočilo na mene" Šarović otkrio planove nakon izlaska iz SRS
Srbija danas 20.07.2020
Navodi da ničiji broj nije okrenuo otkako je napustio SRS. Nemanja Šarović, dojučerašnji potpredsednik SRS, koji je prošle nedelje podneo ostavku na sve funkcije i napustio radikale najavljuje osnivanje sopstvene političke organizacije, kojoj će… »
Nemanja Šarović osniva svoju organizaciju: Šešeljeve gorile skočile na mene
Mondo 20.07.2020
Nemanja Šarović, dojučerašnji potpredsednik SRS, koji je prošle nedelje podneo ostavku na sve funkcije i napustio radikale, u intervjuu za Kurir najavljuje osnivanje sopstvene političke organizacije, kojoj će jedini cilj biti, kako kaže, rušenje… »
Šarović pravi novu političku organizaciju
Nova 20.07.2020
Doskorašnji zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović, koji je tu partiju napustio zbog neslaganja sa ostatkom rukovodstva, najavio je da će osnovati novu političku organizaciju kojoj će, kako je naveo, jedini cilj biti… »
Vesti dana »
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 1 satjoš 1 povezana