Повезане вести

Шаровић: Шешељево обезбеђење скочило на мене

Шаровић: Шешељево обезбеђење скочило на мене

Правда 20.07.2020
Немања Шаровић, дојучерашњи потпредседник СРС, који је прошле недеље поднео оставку на све функције и напустио радикале најављује оснивање сопствене политичке организације, којој ће једини циљ бити, како каже, рушење… »
"Шешељево обезбеђење скочило на мене" Шаровић открио планове након изласка из СРС

"Шешељево обезбеђење скочило на мене" Шаровић открио планове након изласка из СРС

Србија данас 20.07.2020
Наводи да ничији број није окренуо откако је напустио СРС. Немања Шаровић, дојучерашњи потпредседник СРС, који је прошле недеље поднео оставку на све функције и напустио радикале најављује оснивање сопствене политичке… »
Немања Шаровић оснива своју организацију: Шешељеве гориле скочиле на мене

Немања Шаровић оснива своју организацију: Шешељеве гориле скочиле на мене

Мондо 20.07.2020
Немања Шаровић, дојучерашњи потпредседник СРС, који је прошле недеље поднео оставку на све функције и напустио радикале, у интервјуу за Курир најављује оснивање сопствене политичке организације, којој ће једини циљ бити… »
Шаровић прави нову политичку организацију

Шаровић прави нову политичку организацију

Нова 20.07.2020
Доскорашњи заменик председника Српске радикалне странке (СРС) Немања Шаровић, који је ту партију напустио због неслагања са остатком руководства, најавио је да ће основати нову политичку организацију којој ће, како је навео… »

Вести дана »