Повезане вести
Црногорки која је убила мушкарца на Славији одређен притвор
Нова 20.07.2020
Виши суд у Београду одредио је притвор држављанки Црне Горе Сањи Р. (27), осумњиченој да је убила 51-годишњег мушкарца у суботу ујутру у Делиградској улици. Њој је након саслушања судија за претхони поступак на предлог… »
Притвор за мушкарца који је запалио девојку из љубоморе
Нова 20.07.2020
Виши суд у Београду одредио је притвор Р.Б, који се сумњичи да је 13. јула З.К, са којом је био у емотивној вези, живу запалио због љубоморе, а која је два дана касније преминула од задобијених опекотина. Притвор му је одредио… »
Црногорки (27) одређен притвор због бруталног убиства на Славији!
Мондо 20.07.2020
Виши суд у Београду одредио је притвор држављанки Црне Горе Сањи Р. (27) осумњиченој да је убила 51-годишњег мушкарца у суботу ујутру у Делиградској улици. Виши суд у Београду одредио је притвор држављанки Црне Горе Сањи Р… »
Одређен притвор Црногорки осумњиченој да је на Славији убила Александра: Ударила га у главу
Телеграф 20.07.2020
Њој се на терет ставља кривично дело убиство, за које је запрећена казна до 15 година затвора. Виши суд у Београду одредио је притвор држављанки Црне Горе Сањи Р. (27) осумњиченој да је убила Александра О. (51) у суботу… »
"Он ме је први напао и настао је хаос": Црногорка осумњичена да је тегом убила партнера на Славији тврди да је то учинила у…
Блиц 20.07.2020
"Посвађали смо се. Не могу да се сетим око чега. Не сећам се већег дела вечери. Он ме је први напао и настао је хаос. Не знам шта смо све једно на друго бацили. Само сам се бранила, убио би ме да нисам". Ово је наводно после… »
Вести дана »
Однели сва три бода са фриулија: Фудбалери Ђенове победили Удинезе
Курир пре 23 минутајош 29 повезаних
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 3 сатајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 сатијош 29 повезаних
Партизан распродао карте за Вечити дерби: Звезду дочекује пуна Арена
Дневник пре 48 минутајош 67 повезаних
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 1 сатјош 25 повезаних