Повезане вести
Гојковић и Ђурић победили корону Председница Скупштине: Изашла сам из болнице, сада сам одлично
Пресс 20.07.2020
Председница Скупштине Маја Гојковић победила је Ковид 19! Како је рекла за Курир, пре неколико дана изашла је из болнице - са Инфективне клинике у Београду, где је водила борбу против опаког вируса. Фото:блиц - Сад сам одлично… »
Маја Гојковић отпуштена са Инфективне клинике, опоравио се и Марко Ђурић
Мој Нови Сад 20.07.2020
Председница Народне Скупштине опоравила се од Ковида-19 и отпуштена је са Инфективне клинике на којој се лечила од ове болести. Од корона вируса опоравио се и директор Канцеларије за Косово и Метохију. Маја Гојковић је за "Курир"… »
Маја Гојковић и Марко Ђурић се опоравили од короне
Радио 021 20.07.2020
Председница Скупштине Маја Гојковић опоравила се од Цовида-19. Како је рекла за Курир, пре неколико дана пуштена је са Инфективне клинике у Београду. "Сад сам одлично, хвала на питању. Код куће сам и сада је све у реду. Урадила… »
Маја Гојковић се опоравила од корона вируса
Телеграф 20.07.2020
Она је апеловала на грађане да се чувају, да носе маске и држе одстојање. Председница Скупштине Маја Гојковић опоравила се од Цовида-19. Како је изјавила пре неколико дана пуштена је са Инфективне клинике у Београду. - Сад сам… »
Гојковић и ђурић победили корону! Председница Скупштине: Сада се осећам одлично
Србија данас 20.07.2020
Председница Скупштине Маја Гојковић победила је Ковид 19! Како је рекла, пре неколико дана изашла је из болнице - са Инфективне клинике у Београду, где је водила борбу против опаког вируса. - Сад сам одлично, хвала на питању… »
Вести дана »

Сензација на УС опену! Чувени тенисер доживео пораз од квалификанта! Ово је сјајна вест за Новака - ево и зашто!
Курир пре 15 минутајош 28 повезаних

Влада данас доноси уредбу о ограничавању маржи, јефтинији производи од понедељка
РТВ пре 1 сатјош 9 повезаних

Возачи, да знате: Појачан саобраћај и краћа чекања на граничним прелазима последњих дана августа
Озон пре 50 минутајош 6 повезаних