Povezane vesti
Aktivisti razotkrili šta stoji iza seče Košutnjaka: Opet će se elita bogatiti? Bitka za "Pluća beograda" tek počela!
Pravda 20.07.2020
Moguće uništavanje skoro 35 hektara šume i zelenih površina u parku Košutnjak, koji mnogi nazivaju „pluća Beograda", pokrenulo je novu ekološku inicijativu u glavnom gradu Srbije. „Isprva sam bio u neverici, a sada se već ljutim", kaže za Bi Bi Si na… »
Bitka za Košutnjak i Avala film: „Pluća Beograda“ na meti projekta od nacionalnog značaja
Danas 20.07.2020
Moguće uništavanje skoro 35 hektara šume i zelenih površina u parku Košutnjak, koji mnogi nazivaju „pluća Beograda“, pokrenulo je novu ekološku inicijativu u glavnom gradu Srbije. „Isprva sam bio u neverici, a sada se već ljutim“, kaže za BBC na srpskom… »
Bitka za Košutnjak i Avala film: „Pluća Beograda" na meti projekta od nacionalnog značaja
Južne vesti 20.07.2020
BBC Košutnjak mnogi zovu „pluća Beograda" Moguće uništavanje skoro 35 hektara šume i zelenih površina u parku Košutnjak, koji mnogi nazivaju „pluća Beograda", pokrenulo je novu ekološku inicijativu u glavnom gradu Srbije. „Isprva sam bio u neverici, a… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA - Putin: Ne vidim svrhu sastanka sa Zelenskim, pismo sadrži nepristojne elemente; Zelenski: Rusija ponovo bira rat
RTV pre 4 satijoš 45 povezanih
Samit EU - Zapadni Balkan u Tivtu; Vučić razgovarao sa Fon der Lajen, Makronom, Mercom, Ficom, Martinom
B92 pre 24 satajoš 125 povezanih
Italijan odmoran ide po trofej Rolan Garosa: Koboli bez borbe do finala
Dnevnik pre 4 satijoš 33 povezane
Zverev i Koboli u finalu Rolan Garosa, Mateo Arnaldi zbog virusa predao polufinalni meč
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 28 povezanih