Povezane vesti
Aktivisti razotkrili šta stoji iza seče Košutnjaka: Opet će se elita bogatiti? Bitka za "Pluća beograda" tek počela!
Pravda 20.07.2020
Moguće uništavanje skoro 35 hektara šume i zelenih površina u parku Košutnjak, koji mnogi nazivaju „pluća Beograda", pokrenulo je novu ekološku inicijativu u glavnom gradu Srbije. „Isprva sam bio u neverici, a sada se već ljutim", kaže za Bi… »
Bitka za Košutnjak i Avala film: „Pluća Beograda“ na meti projekta od nacionalnog značaja
Danas 20.07.2020
Moguće uništavanje skoro 35 hektara šume i zelenih površina u parku Košutnjak, koji mnogi nazivaju „pluća Beograda“, pokrenulo je novu ekološku inicijativu u glavnom gradu Srbije. „Isprva sam bio u neverici, a sada se već ljutim“, kaže za… »
Bitka za Košutnjak i Avala film: „Pluća Beograda" na meti projekta od nacionalnog značaja
Južne vesti 20.07.2020
BBC Košutnjak mnogi zovu „pluća Beograda" Moguće uništavanje skoro 35 hektara šume i zelenih površina u parku Košutnjak, koji mnogi nazivaju „pluća Beograda", pokrenulo je novu ekološku inicijativu u glavnom gradu Srbije. „Isprva sam bio u… »
Vesti dana »
„Ako gazite psihijatre ko će da vas leči?“: Blokada izlaza Pančevačkog mosta (VIDEO, FOTO)
Danas pre 21 minutajoš 57 povezanih
Profesori Gimnazije u Subotici: Ulica je sada jedino mesto gde držimo čas
Danas pre 2 satajoš 41 povezana
Postao direktor dok je bio na izdržavanju zatvorske kazna, bio veza između SNS i kriminala: Ko je Miloš Pandrc, blizak saradnik Darka Šarića?
Nova pre 26 minutajoš 7 povezanih
VJT u Novom Sadu: Postupak protiv 13 okrivljenih je u fazi potvrđivanja optužnice od strane suda
Euronews pre 44 minutajoš 38 povezanih