Povezane vesti

Aktivisti razotkrili šta stoji iza seče Košutnjaka: Opet će se elita bogatiti? Bitka za "Pluća beograda" tek počela!

Aktivisti razotkrili šta stoji iza seče Košutnjaka: Opet će se elita bogatiti? Bitka za "Pluća beograda" tek počela!

Pravda 20.07.2020
Moguće uništavanje skoro 35 hektara šume i zelenih površina u parku Košutnjak, koji mnogi nazivaju „pluća Beograda", pokrenulo je novu ekološku inicijativu u glavnom gradu Srbije. „Isprva sam bio u neverici, a sada se već ljutim", kaže za Bi… »
Bitka za Košutnjak i Avala film: „Pluća Beograda“ na meti projekta od nacionalnog značaja

Bitka za Košutnjak i Avala film: „Pluća Beograda“ na meti projekta od nacionalnog značaja

Danas 20.07.2020
Moguće uništavanje skoro 35 hektara šume i zelenih površina u parku Košutnjak, koji mnogi nazivaju „pluća Beograda“, pokrenulo je novu ekološku inicijativu u glavnom gradu Srbije. „Isprva sam bio u neverici, a sada se već ljutim“, kaže za… »
Bitka za Košutnjak i Avala film: „Pluća Beograda" na meti projekta od nacionalnog značaja

Bitka za Košutnjak i Avala film: „Pluća Beograda" na meti projekta od nacionalnog značaja

Južne vesti 20.07.2020
BBC Košutnjak mnogi zovu „pluća Beograda" Moguće uništavanje skoro 35 hektara šume i zelenih površina u parku Košutnjak, koji mnogi nazivaju „pluća Beograda", pokrenulo je novu ekološku inicijativu u glavnom gradu Srbije. „Isprva sam bio u… »

Vesti dana »