Povezane vesti
Novi Sad stavlja pod zaštitu tri drveta: Najčuveniji je stoletni hrast na Petrovaradinskoj tvrđavi
Telegraf 20.07.2020
Dobiće status spomenika prirode. Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je pokretanje postupaka zaštite za tri stabla na teritoriji Novog Sada, koji će dobiti status spomenika prirode, saopšteno je danas. U Ulici Miroslava Antića biće zaštićeni… »
Tri drveta - spomenici prirode u Novom Sadu
RTV 20.07.2020
NOVI SAD - Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je pokretanje postupaka zaštite za tri stabla na teritoriji Novog Sada, koji će dobiti status spomenika prirode, saopšteno je danas. U Ulici Miroslava Antića biće zaštićeni Koprivić, star između 80… »
Tri drveta u Novom Sadu dobijaju status spomenika prirode
Moj Novi Sad 20.07.2020
Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je pokretanje postupka zaštite za tri stabla na teritoriji Novog Sada, koji će dobiti status spomenika prirode, saopštio je danas Tanjug. U Ulici Miroslava Antića biće zaštićeni koprivić star između 80 i 90… »
Vesti dana »
Država prepoznaje roditelje koji zbog nege deteta nisu u mogućnosti da rade
RTK pre 1 satjoš 29 povezanih
"Ne znam da li je istina, to mi je Netanjahu rekao" Tramp o haosu u avionu "Flajdubaija": Kažu da je vodoinstalater uspeo da izravna letelicu
Blic pre 40 minutajoš 30 povezanih
Krista Pajk preživela dve smrtonosne injekcije na pogubljenju, nadziru je lekari
BBC News pre 35 minutajoš 24 povezane
Od letnjih temperatura do mraza: RHMZ objavio prognozu za početak oktobra, evo gde će biti najhladnije
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane