Povezane vesti
Novi tekst pulmologa koji je rekao Vučiću da prestane da se*e: Majku li vam jebem izdajničku - jel sada lepo u foteljama
Pravda 20.07.2020
Obrada etno pesme iz Istočne Srbije, Popoj mi, slugo careva, je izašla, čini mi se 2000, u fantastičnom rock aranžmanu grupe Kurve. Pored ove, omiljena mi je i njihova Ja to znam. Potražite ih na Jutjubu, od svih su, verovatno zaboravljeni srpski… »
Piše Dejan Žujović: Popoj mi
Nova 20.07.2020
Obrada etno pesme iz Istočne Srbije, Popoj mi, slugo careva, je izašla, čini mi se 2000, u fantastičnom rock aranžmanu grupe Kurve. Pored ove, omiljena mi je i njihova Ja to znam. Potražite ih na YT, od svih su, verovatno zaboravljeni srpski Smithsi… »
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Ist media pre 6 satijoš 24 povezane
Održan protest ispred leskovačkog SNS, Cakić upitao načelnika policije koga štiti
Jugmedia pre 29 minutajoš 37 povezanih
SPC o razrešenju Justina: Počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom, obmanjivao javnost da je "politički progonjen"
Glas Zaječara pre 1 satjoš 27 povezanih
Kleut: „Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku“
Serbian News Media pre 2 satajoš 23 povezane
Vučić iz Indije: Plenković mi je rekao da savez sa Albancima nije usmeren protiv Srbije
RTS pre 9 minutajoš 18 povezanih