Povezane vesti
Plenković začuđen: Milanovićeva odluka vrlo neuobičajena
Blic 20.07.2020
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ocenio je danas kao vrlo neuobičajenu odluku predsednika Republike Zorana Milanovića da ne prisustvuje konstitutivnoj sednici Hrvatskog sabora, u sredu, 22. jula. - Znam ono što je sigurno - Sabor će biti… »
Plenković: Nije mi jasno zašto Milanović neće doći u Sabor
Nova 20.07.2020
Aktuelni i budući premijer Andrej Plenković kaže da mu nije jasno zašto predsednik Zoran Milanović neće doći na konstitutivnu sednicu parlamenta u sredu. Novinarima ispred Banskih dvora Plenković je rekao da on zna ono što će se sigurno dogoditi… »
Andrej Plenković poručio: Nije mi jasno zašto predsednik Milanović neće doći u Sabor
Kurir 20.07.2020
Aktuelni i budući premijer Andrej Plenković kaže da mu nije jasno zašto predsednik Zoran Milanović neće doći na konstitutivnu sednicu parlamenta u sredu. Novinarima ispred Banskih dvora Plenković je rekao da on zna ono što će se sigurno dogoditi… »
Vesti dana »
Nova blokada suda u Novom Sadu: Tepić kaže da je JKP samo „parkiralo“ Tužilaštvo i sud
N1 Info pre 9 minutajoš 14 povezanih
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 8 satijoš 13 povezanih
Ukrajina: Veliki ruski napad na energetsku infrastrukturu zemlje
Novi magazin pre 19 minutajoš 9 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 26 minutajoš 9 povezanih
Gutereš: Prekid vatre u Libanu je prvi zračak nade u regionalnom sukobu
NIN pre 26 minutajoš 9 povezanih