Povezane vesti
Plenković začuđen: Milanovićeva odluka vrlo neuobičajena
Blic 20.07.2020
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ocenio je danas kao vrlo neuobičajenu odluku predsednika Republike Zorana Milanovića da ne prisustvuje konstitutivnoj sednici Hrvatskog sabora, u sredu, 22. jula. - Znam ono što je sigurno - Sabor će biti konstituisan… »
Andrej Plenković poručio: Nije mi jasno zašto predsednik Milanović neće doći u Sabor
Kurir 20.07.2020
Aktuelni i budući premijer Andrej Plenković kaže da mu nije jasno zašto predsednik Zoran Milanović neće doći na konstitutivnu sednicu parlamenta u sredu. Novinarima ispred Banskih dvora Plenković je rekao da on zna ono što će se sigurno dogoditi toga… »
Plenković: Nije mi jasno zašto Milanović neće doći u Sabor
Nova 20.07.2020
Aktuelni i budući premijer Andrej Plenković kaže da mu nije jasno zašto predsednik Zoran Milanović neće doći na konstitutivnu sednicu parlamenta u sredu. Novinarima ispred Banskih dvora Plenković je rekao da on zna ono što će se sigurno dogoditi toga… »
Vesti dana »

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 21 minutajoš 30 povezanih

Bez zadržavanja na putničkim terminalima, teretnjaci na izlazu čekaju najviše 120 minuta
RTV pre 21 minutajoš 35 povezanih

Policija od danas posebno lovi ova 2 prekršaja, na udaru i pešaci: Nepromišljenost koja može da vas košta do 10.000 dinara
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 5 satijoš 43 povezane