Povezane vesti
Plenković začuđen: Milanovićeva odluka vrlo neuobičajena
Blic 20.07.2020
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ocenio je danas kao vrlo neuobičajenu odluku predsednika Republike Zorana Milanovića da ne prisustvuje konstitutivnoj sednici Hrvatskog sabora, u sredu, 22. jula. - Znam ono što je sigurno - Sabor će biti konstituisan… »
Andrej Plenković poručio: Nije mi jasno zašto predsednik Milanović neće doći u Sabor
Kurir 20.07.2020
Aktuelni i budući premijer Andrej Plenković kaže da mu nije jasno zašto predsednik Zoran Milanović neće doći na konstitutivnu sednicu parlamenta u sredu. Novinarima ispred Banskih dvora Plenković je rekao da on zna ono što će se sigurno dogoditi toga… »
Plenković: Nije mi jasno zašto Milanović neće doći u Sabor
Nova 20.07.2020
Aktuelni i budući premijer Andrej Plenković kaže da mu nije jasno zašto predsednik Zoran Milanović neće doći na konstitutivnu sednicu parlamenta u sredu. Novinarima ispred Banskih dvora Plenković je rekao da on zna ono što će se sigurno dogoditi toga… »
Vesti dana »
U protekla 24 sata na srpskim prugama angažovano više od 800 radnika zbog snega
Sputnik pre 1 satjoš 48 povezanih
Aktivisti: U Iranu tokom demonstracija poginulo najmanje 538, pritvoreno više od 10.670 osoba
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 7 satijoš 29 povezanih
Led i poledica u Beogradu: Ekipe čiste kritične ulice - gde je najopasnije i koji kolovozi su najkritičniji
Euronews pre 5 satijoš 58 povezanih