Повезане вести
Пленковић зачуђен: Милановићева одлука врло неуобичајена
Блиц 20.07.2020
Премијер Хрватске Андреј Пленковић оценио је данас као врло неуобичајену одлуку председника Републике Зорана Милановића да не присуствује конститутивној седници Хрватског сабора, у среду, 22. јула. - Знам оно што је сигурно -… »
Андреј Пленковић поручио: Није ми јасно зашто председник Милановић неће доћи у Сабор
Курир 20.07.2020
Актуелни и будући премијер Андреј Пленковић каже да му није јасно зашто председник Зоран Милановић неће доћи на конститутивну седницу парламента у среду. Новинарима испред Банских двора Пленковић је рекао да он зна оно што ће се… »
Пленковић: Није ми јасно зашто Милановић неће доћи у Сабор
Нова 20.07.2020
Актуелни и будући премијер Андреј Пленковић каже да му није јасно зашто председник Зоран Милановић неће доћи на конститутивну седницу парламента у среду. Новинарима испред Банских двора Пленковић је рекао да он зна оно што ће се… »
Вести дана »

Невреме прети целој Хрватској: На снази метеоаларми, ево где се очекују најјаче олује
Телеграф пре 1 сатјош 20 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Погођена рафинерија Кириш у Лењинградској области; Рубио: Нејасно да ли је Русија циљала Пољску
РТВ пре 2 сатајош 11 повезаних

(ВИДЕО) Оштећења на асфалту и гужве у саобраћају: Припреме за Војну параду увелико у току
Данас пре 15 минутајош 1 повезана

"Лажни пријатељ": Франкфуртер алгемајне цајтунг о односу Вучића са Путином и Западом
Н1 Инфо пре 1 сатјош 2 повезане