Povezane vesti
Radnički doveo talentovanog napadača iz Vojvodine
Nova 20.07.2020
Radnički iz Niša angažovao je mladog napadača Iliju Spasića, koji je rođen 2003. godine. “Velika mi je čast što sam potpisao za Radnički i što sam se vratio u svoj grad. Radnički je jedan od najboljih timova u zemlji, a od kada je na njegovom čelu Ivica… »
Radnički doveo napadača iz Vojvodine
Mozzart sport 20.07.2020
Reč je o momku rođenom 2003. godine. Radnički iz Niša angažovao je mladog napadača Iliju Spasića, koji je rođen 2003. godine. „Velika mi je čast što sam potpisao za Radnički i što sam se vratio u svoj grad. Radnički je jedan od najboljih timova u zemlji… »
Radno na ‘Čairu’: Radnički ima novog napadača!
Hot sport 20.07.2020
Radnički ne staje sa pojačanjima. Fudbalski klub Radnički iz Niša angažovao je danas mladog napadača Iliju Spasića, koji je rođen 2003. godine. – Velika mi je čast što sam potpisao za Radnički i što sam se vratio u svoj grad. Radnički je jedan od… »
Potvrđen transfer, Nišlije imaju novog napadača!
Sportske.net 20.07.2020
Pojačanje u napadačkim redovima. Fudbalski klub Radnički iz Niša angažovao je danas mladog napadača Iliju Spasića, koji je rođen 2003. godine. "Velika mi je čast što sam potpisao za Radnički i što sam se vratio u svoj grad. Radnički je jedan od najboljih… »
Radnički uložio u budućnost. U svoje redove doveo napadača Iliju Spasića
Niške vesti 20.07.2020
Spasić je na Čair stigao iz novosadske Vojvodine, prošao je sve reprezentativne selekcije za svoj uzrast i jedan je od najperspektivnijih igrača u zemlji na svojoj poziciji. U pitanju je klasičan napadač, koji se zbog svoje konstitucije i brzine dobro… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za napad na policijske službenike ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
RTV pre 12 minutajoš 46 povezanih

Više od 120 nastavnika Filozofskog fakulteta potpisalo peticiju: U ovim uslovima nema ispita
Novi magazin pre 17 minutajoš 33 povezane

Kompanija NIS o odlaganju primene američkih sankcija: Nova posebna licenca na još mesec dana
Sputnik pre 1 satjoš 39 povezanih

(Mape) lovac na superćelije otkriva gde stižu nepogode: Beograd moguća meta, evo gde će još pasti puno kiše
Blic pre 12 minutajoš 41 povezana

Zelenski: Rusija nastavlja da ignoriše apele za obustavu nasilja i razaranja
NIN pre 17 minutajoš 25 povezanih