Povezane vesti
Virtus doveo novog košarkaša, biće konkurencija Pefiju i Teu
Sportske.net 20.07.2020
Miloš Teodosić i Stefan Marković dobili konkurenciju. Košarkaš koji je bio i na radaru Partizana, Džoš Adams, novo je pojačanje Virtusa iz Bolonje. "Veoma sam uzbuđen što ću se priključiti Virtus Segafredo Bolonja porodici. Sa puno interesovanja sam… »
Virtus doveo nekadašnju Partizanovu želju
Mozzart sport 20.07.2020
Džoš Adams u Bolonji. Virtus se dodatno pojačao. Zvanično novi igrač ekipe iz Bolonje je Džoš Adams koji dolazi u Italiju posle godinu dana provedenih Španiji gde je nastupao za Unikahu. On je prošle godine bio jedna od želja Partizana, a sada je stigao… »
Vesti dana »
RHMZ je upravo objavio detaljnu vremensku prognozu, spremite se za ledeni udar! Sneg stiže u Beograd, zna se i tačan dan
Blic pre 8 satijoš 4 povezane
Mislili ste da je gotovo?! Zima uzvraća udarac! Zna se tačan sat kad će sneg okovati Srbiju, meteorolog Ristić sve otkrio: Ovo je detaljna prognoza, temperatura strmoglavo pada
Blic pre 2 minutajoš 1 povezana
"Radila sam dan-noć da Čeda Čvorak zadrži kuću koju je kupio zajedno sa Majom" Kristina je bila u "Luni" nakon raspada prve postave, a evo šta sad radi i kako izgleda (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Određen pritvor do 30 dana trojici okrivljenih u slučaju zaplene pet tona marihuane
Danas pre 7 satijoš 3 povezane