Повезане вести
ХАОС у емисији УЖИВО! Лепи Мића УРЛАО на Иву, Филип Ђукић потпуно ОДЛЕПИО! (ВИДЕО)
Свет & Скандал 21.07.2020
У синоћној емисији “Задруга-Народ пита” настала је права драма након укључења Лазара Чолића Золе који је изнео да је победница Ива Гргурић имала пик на Стефана Карића још пре почетка Задруге. Дошло је до је жестоке свађе између… »
Хаос у студију! Колико пара ти је давао за с*КС! Ива напала Филипа, урлала и плакала јер је није бранио од Лепог Миће!
Курир 21.07.2020
За време реклама настао је хаос у студију између Иве Гргурић и њеног дечка Филипа Ђукић јер је он није одбранио од Мићиних увреда које јој је упутио. "Што сам ћутала. Он ми само говори да кулирам, а кулирам целу емисију. Али… »
Хаос уживо: Филип шутирао столицу по студију, па напустио емисију, Ива ван себе
Блиц 21.07.2020
Гости емисије "Задруга - Народ пита" синоћ су били победница "Задруге 3" Ива Гргурић, као и суперфиналисти ријалитија Филип Ђукић и Лепи Мића, а пред камерама је настао хаос када су Филип и Мића ушли у жесток сукоб. Најпре су се… »
Скандал уживо! Филип шутирао столице по студију, па са Ивом напустио емисију! Лепи Мића урлао на сав
Курир 21.07.2020
Филип Ђугић изгубио је живце усред емисије због Лепог Миће који је нападао победницу ријалитија и Иву Гргурић па је у једном тренутку шутнуо столицу и напустио студио. - Ти си мене напао зато што нисам причала оно што си ти хтео… »
Вести дана »

Учесници протеста у Ужицу блокирали магистралу ка Златибору, једну од најпрометнијих
Телеграф пре 1 сатјош 20 повезаних

ПСЖ за апсолутну доминацију, Челси за досад незабележен успех у историји фудбала
Нова пре 10 минутајош 30 повезаних

Виши суд у Новом Саду вратио предмет тужилаштву: Наставља се истрага о паду надстрешнице
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 18 повезаних

Временска прогноза за Србију: најтоплији понедељак, затим киша и освежење од уторка
Наслови.аи пре 50 минутајош 25 повезаних