Povezane vesti
Nije još ni postao predsednik a već najavio moguć rat sa rusijom! Džo Bajden: Ako mene izaberu...
Pravda 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. "Upozoravam Kremlj i druge strane Vlade: ako mene izaberu za predsednika, smatraću strano… »
Bajden i članovi Kongresa upozoravaju na strano mešanje u izbore
Glas Amerike 21.07.2020
Predsednički kandidat Demokrata Džo Bajden rekao je da "unapred upozorava" Rusiju i druge strane vlade da će, ako bude izabran za predsednika, preduzeti agresivne mere da spreči bilo kakvo mešanje u američke izbore. Bajden je to poručio nakon što… »
Bajden upozorava: Neću trpeti mešanje Rusije
Nova 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. On je kazao da će strano mešanje smatrati neprijateljskim aktom, koji će uticati na… »
Bajden upozorio Kremlj: Ukoliko ja pobedim na izborima…
Vesti online 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. – Upozoravam Kremlj i druge strane Vlade: ako mene izaberu za predsednika, smatraću… »
Vesti dana »
Tužilaštvo ispitalo 66, danas saslušanje još pet osoba zbog nesreće u Novom Sadu
RTS pre 55 minutajoš 32 povezane
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih
Poznati ruski kuvar pronađen mrtav u Beogradu: Kritikovao Putina, ukinuta mu emisija koju je radio 11 godina
NIN pre 32 minutajoš 30 povezanih
Kac: Nema prekida vatre u Libanu dok se Hzebolah ne razoruža i povuče
Politika pre 55 minutajoš 26 povezanih