Povezane vesti
Nije još ni postao predsednik a već najavio moguć rat sa rusijom! Džo Bajden: Ako mene izaberu...
Pravda 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. "Upozoravam Kremlj i druge strane Vlade: ako mene izaberu za predsednika, smatraću strano… »
Bajden i članovi Kongresa upozoravaju na strano mešanje u izbore
Glas Amerike 21.07.2020
Predsednički kandidat Demokrata Džo Bajden rekao je da "unapred upozorava" Rusiju i druge strane vlade da će, ako bude izabran za predsednika, preduzeti agresivne mere da spreči bilo kakvo mešanje u američke izbore. Bajden je to poručio nakon što su… »
Bajden upozorava: Neću trpeti mešanje Rusije
Nova 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. On je kazao da će strano mešanje smatrati neprijateljskim aktom, koji će uticati na odnose… »
Bajden upozorio Kremlj: Ukoliko ja pobedim na izborima…
Vesti online 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. – Upozoravam Kremlj i druge strane Vlade: ako mene izaberu za predsednika, smatraću… »
Vesti dana »

EPS pokreće poskupljenje struje uz finansiranje iz sopstvenih sredstava i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 30 povezanih

Policija uhapsila u Mionici osumnjičenog za pokušaj ubistva policajca
Beta pre 7 minutajoš 26 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 26 povezanih