Povezane vesti

Nije još ni postao predsednik a već najavio moguć rat sa rusijom! Džo Bajden: Ako mene izaberu...

Nije još ni postao predsednik a već najavio moguć rat sa rusijom! Džo Bajden: Ako mene izaberu...

Pravda 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. "Upozoravam Kremlj i druge strane Vlade: ako mene izaberu za predsednika, smatraću strano… »
Bajden i članovi Kongresa upozoravaju na strano mešanje u izbore

Bajden i članovi Kongresa upozoravaju na strano mešanje u izbore

Glas Amerike 21.07.2020
Predsednički kandidat Demokrata Džo Bajden rekao je da "unapred upozorava" Rusiju i druge strane vlade da će, ako bude izabran za predsednika, preduzeti agresivne mere da spreči bilo kakvo mešanje u američke izbore. Bajden je to poručio nakon što… »
Bajden upozorava: Neću trpeti mešanje Rusije

Bajden upozorava: Neću trpeti mešanje Rusije

Nova 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. On je kazao da će strano mešanje smatrati neprijateljskim aktom, koji će uticati na… »
Bajden upozorio Kremlj: Ukoliko ja pobedim na izborima…

Bajden upozorio Kremlj: Ukoliko ja pobedim na izborima…

Vesti online 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. – Upozoravam Kremlj i druge strane Vlade: ako mene izaberu za predsednika, smatraću… »

Vesti dana »