Povezane vesti
Nije još ni postao predsednik a već najavio moguć rat sa rusijom! Džo Bajden: Ako mene izaberu...
Pravda 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. "Upozoravam Kremlj i druge strane Vlade: ako mene izaberu za predsednika, smatraću strano… »
Bajden i članovi Kongresa upozoravaju na strano mešanje u izbore
Glas Amerike 21.07.2020
Predsednički kandidat Demokrata Džo Bajden rekao je da "unapred upozorava" Rusiju i druge strane vlade da će, ako bude izabran za predsednika, preduzeti agresivne mere da spreči bilo kakvo mešanje u američke izbore. Bajden je to poručio nakon što su… »
Bajden upozorava: Neću trpeti mešanje Rusije
Nova 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. On je kazao da će strano mešanje smatrati neprijateljskim aktom, koji će uticati na odnose… »
Bajden upozorio Kremlj: Ukoliko ja pobedim na izborima…
Vesti online 21.07.2020
Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji. – Upozoravam Kremlj i druge strane Vlade: ako mene izaberu za predsednika, smatraću… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme sa sunčanim intervalima, najviša dnevna do 29 stepeni
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih

Telo Čarlija Kirka prebačeno u Finiks, svemu prisustvovao Vens Potresne scene sa piste, udovica ubijenog aktiviste jedva stoji na nogama (foto)
Alo pre 17 minutajoš 19 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih

Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška; Varšava zatvorila sve granične prelaze sa Belorusijom
RTS pre 12 minutajoš 14 povezanih

Gledala Srbiju s Atamanovom ženom, a sad je najatraktivnija novinarka iznenadila sve pred Turska - Grčka
Telegraf pre 26 minutajoš 15 povezanih