Povezane vesti
Aleksandar Veselinović: Uslovi na Zlatiboru odlični, u nekim momentima sam iznenađen kvalitetom igre
Hot sport 21.07.2020
Čukarički je među prvima u Srbiji počeo pripreme, koje su posle uvodne faze u Beogradu nastavljene na srpskoj planinskoj lepotici, Zlatiboru. Trener Aleksandar Veselinović je analizirao prvu nedelju rada na visinskim pripremama, uz naglasak da su ovo… »
“Veoma sam zadovoljan što imam Pantića u timu”
Nova 21.07.2020
Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović kaže da pripreme na Zlatiboru teku dobro i da je zadovoljan odnosom igrača. Čukarički je među prvima u Srbiji počeo pripreme, koje su posle uvodne faze u Beogradu nastavljene na srpskoj planinskoj lepotici… »
Vesti dana »
Nasilni incident u Novom Sadu: Nižu se reakcije, zbog događaja ispred SNP oglasilo se i Tužilaštvo
NIN pre 28 minutajoš 32 povezane
Ministar poljoprivrede razgovara sa proizvođačima mleka o popravljanju stanja u agraru
Beta pre 58 minutajoš 37 povezanih
Kada mehanizacija zakaže, oni priskaču u pomoć: Nesvakidašnji prizor na zavejanom Zlatiboru
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Protest protiv akvarijuma na Ušću, građani blokirali Bulevar Nikole Tesle i rušili ograde
Beta pre 13 minutajoš 11 povezanih
VJT: Nasilje na protestu u blizini SNP u Novom Sadu kvalifikovano kao krivično delo Nasilničko ponašanje
Blic pre 48 minutajoš 25 povezanih