Повезане вести
Желео сам да будем као он: Драгић открио ко му је био идол током одрастања, у питању је легенда Партизана!
Хот спорт 21.07.2020
Словеначки плејмејкер Горан Драгић открио је разлог због чега је током млађих категроија на дресу носио број пет. Драгић се повукао из репрезентације Словеније 2017. када је са државним тимом те земље освојио Европско првенство… »
"Зашто сам као клинац носио петицу? Због Даниловића!"
Н1 Инфо 21.07.2020
Сјајни плејмејкер Мајами Хита Горан Драгић говорио је за медије званичног клуба о разлогу због којег је као мали носио дрес са бројем пет, а инспирација му је био некадашњи бек Партизана, Киндера и југословенске репрезентације… »
“Идол ми је био Србин, зове се Предраг Даниловић”
Нова 21.07.2020
Горан Драгић, један од најбољих Европљана у НБА лиги, истиче да је његов идол у младости био Предраг Даниловић. Словеначки репрезентативац сада наступа у Мајамију, где је дубок траг оставио актуелни председник Кошаркашког… »
Вести дана »

Блокада магистрале, бајкери, протест: Објављене тачне локације великог окупљања у Ужицу (фото)
Правда пре 2 сатајош 28 повезаних

Убица из прилепа најавио злочин на фејсбуку Сумња се да је убио сестрића и зета да би се осветио сестри, па извршио самоубиство
Ало пре 1 сатјош 30 повезаних

Тужилаштву врац́ени списи предмета о паду надстрешнице у Новом Саду како би се наставила истрага
Спутник пре 1 сатјош 17 повезаних

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са освежењем средином недеље и новим топлотним таласом крајем јула
Наслови.аи пре 32 минутајош 22 повезане

Гренел оптужио Османи да манипулише Трамповим речима о Београду и Приштини
РТС пре 6 минутајош 16 повезаних