Повезане вести
Додик: Високог представника је прегазило време, та институција треба да буде укинута
Нови магазин 21.07.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик (СНСД) изјавио је да што пре треба да буде укинута институција Високог представника међународне заједнице у БиХ. Додик је навео да је Високог представника у БиХ "прегазило време", те да… »
Додик: Инцка прегазило време, укинути Канцеларију високог представника у БиХ
Н1 Инфо 21.07.2020
Члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је високог представника у БиХ прегазило време и што пре буде укинута та институција, БиХ ће можда добити прилику да преузме унутрашњи суверенитет, који јој је одузет слањем… »
Додик поручио Инцку: Њега је прегазило време, где би још за такав нерад имао плату око 25.000 евра месечно
Курир 21.07.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да је високог представника у БиХ Валентина Инцка прегазило време и што пре буде укинута та институција, БиХ ће можда добити прилику да преузме унутрашњи суверенитет… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 2 сатајош 50 повезаних
Украјини прети капитулација: Цуре детаљи новог америчког плана због ког Путин трља руке
Нова пре 54 минутајош 47 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 3 сатајош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 7 сатијош 32 повезане