Povezane vesti
Kon odgovorio na poziv da se smeni Krizni štab!
Mondo 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da poštuje peticiju 350 lekara koja traži smenu Kriznog štaba. Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da poštuje peticiju 350 lekara koja traži smenu Kriznog štaba. "Kolege nemaju dovoljno informacija, ali uvek… »
Kon: Potpisnici peticije nemaju dovoljno informacija
Danas 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da poštuje lekare koji su potpisali peticiju kojom se traži razrešenje Kriznog štaba, ali da veruje da oni nemaju dovoljno infomacija. Ta peticija oko 350 lekara koje ja poštujem, mislim da ljudi nemaju dovoljno… »
Kon: Poštujem lekare potpisnike peticije
Nova 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da poštuje lekare koji su potpisali peticiju kojom se traži razrešenje Kriznog štaba, ali da veruje da oni nemaju dovoljno infomacija. Ta peticija oko 350 lekara koje ja poštujem, mislim da ljudi nemaju dovoljno… »
Vesti dana »
Čaušić: Helikopteri MUP i EU danas izbacili 370 tona vode na Deliblatsku peščaru, Iljušin 210 tona
Nova pre 4 satijoš 18 povezanih
Borba s požarima na više lokacija u Srbiji: Najteže u Deliblatskoj peščari, timovi iz više evropskih zemalja uključuju se u gašenje
Insajder pre 1 danjoš 101 povezana
Đoković dobio poklon pred US Open! Jedan rezultat iz Sinsinatija mu otvorio vrata!
Kurir pre 3 satajoš 26 povezanih
Trener Zvezde priznao: "Zbog njih su me zvali iz Španije, Italije i Engleske, ljudi su se raspitivali o njima"
Večernje novosti pre 3 satajoš 48 povezanih
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih