Povezane vesti
Kon odgovorio na poziv da se smeni Krizni štab!
Mondo 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da poštuje peticiju 350 lekara koja traži smenu Kriznog štaba. Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da poštuje peticiju 350 lekara koja traži smenu Kriznog štaba. "Kolege nemaju dovoljno informacija, ali uvek… »
Kon: Potpisnici peticije nemaju dovoljno informacija
Danas 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da poštuje lekare koji su potpisali peticiju kojom se traži razrešenje Kriznog štaba, ali da veruje da oni nemaju dovoljno infomacija. Ta peticija oko 350 lekara koje ja poštujem, mislim da ljudi nemaju dovoljno… »
Kon: Poštujem lekare potpisnike peticije
Nova 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da poštuje lekare koji su potpisali peticiju kojom se traži razrešenje Kriznog štaba, ali da veruje da oni nemaju dovoljno infomacija. Ta peticija oko 350 lekara koje ja poštujem, mislim da ljudi nemaju dovoljno… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 4 satijoš 36 povezanih
(Foto/video) Borba sa stihijom u Deliblatskoj peščari: "Stanje je apokaliptično, požar nikada nije bio ovih razmera"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 66 povezanih
Ne otvarajte prozore - hitan apel za građane Kragujevca: Požar na deponiji saniran, sve ekipe na terenu
RINA pre 3 satajoš 23 povezane
Paklene vrućine širom Srbije: U više gradova izmereno 40 stepeni, na snazi crveni meteo-alarm
Insajder pre 2 satajoš 25 povezanih
Najmanje šest mrtvih u ruskom napadu na tržni centar u centralnoj Ukrajini
Pravo u centar pre 51 minutajoš 19 povezanih