Povezane vesti
Kon odgovorio na poziv da se smeni Krizni štab!
Mondo 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da poštuje peticiju 350 lekara koja traži smenu Kriznog štaba. Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da poštuje peticiju 350 lekara koja traži smenu Kriznog štaba. "Kolege nemaju dovoljno informacija, ali uvek… »
Kon: Potpisnici peticije nemaju dovoljno informacija
Danas 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da poštuje lekare koji su potpisali peticiju kojom se traži razrešenje Kriznog štaba, ali da veruje da oni nemaju dovoljno infomacija. Ta peticija oko 350 lekara koje ja poštujem, mislim da ljudi nemaju dovoljno… »
Kon: Poštujem lekare potpisnike peticije
Nova 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da poštuje lekare koji su potpisali peticiju kojom se traži razrešenje Kriznog štaba, ali da veruje da oni nemaju dovoljno infomacija. Ta peticija oko 350 lekara koje ja poštujem, mislim da ljudi nemaju dovoljno… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio – Hamnei je gotov: Zbrisali smo ih sa lica zemlje, sada će mene moliti za novog vođu!
Večernje novosti pre 4 minutajoš 35 povezanih
Izrael i SAD napali Iran, Teheran uzvratio udarima na američke baze u regionu
BBC News pre 59 minutajoš 39 povezanih
Prazno nebo nad Bliskim istokom: Vazdušni prostor iznad Irana pust, nema komercijalnih letova (foto)
Kurir pre 24 minutajoš 109 povezanih
Studenti i građani protestovali su kod Parka Ušće protiv izgradnje akvarijuma, prisutne i jake policijske snage (FOTO)
Insajder pre 6 satijoš 22 povezane