Povezane vesti
Kon odgovorio na poziv da se smeni Krizni štab!
Mondo 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da poštuje peticiju 350 lekara koja traži smenu Kriznog štaba. Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da poštuje peticiju 350 lekara koja traži smenu Kriznog štaba. "Kolege nemaju dovoljno informacija, ali uvek… »
Kon: Potpisnici peticije nemaju dovoljno informacija
Danas 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da poštuje lekare koji su potpisali peticiju kojom se traži razrešenje Kriznog štaba, ali da veruje da oni nemaju dovoljno infomacija. Ta peticija oko 350 lekara koje ja poštujem, mislim da ljudi nemaju dovoljno… »
Kon: Poštujem lekare potpisnike peticije
Nova 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da poštuje lekare koji su potpisali peticiju kojom se traži razrešenje Kriznog štaba, ali da veruje da oni nemaju dovoljno infomacija. Ta peticija oko 350 lekara koje ja poštujem, mislim da ljudi nemaju dovoljno… »
Vesti dana »

Ovo je osnovna ideja pogubne politike Netanjahua! Stručnjaci izneli detalje sastanka: Načelnik generalštaba im je rekao da je ovo neizvodljivo
Kurir pre 2 satajoš 38 povezanih

Tramp najavio sastanak s Putinom, razmatra se razmena teritorija između Ukrajine i Rusije
Insajder pre 24 minutajoš 47 povezanih

Jermenija i Azerbejdžan potpisali u Beloj kući Deklaraciju o miru
Sputnik pre 54 minutajoš 29 povezanih

Ne odustaje! Igor Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
Blic pre 4 satijoš 34 povezane