Povezane vesti
Kon odgovorio na poziv da se smeni Krizni štab!
Mondo 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da poštuje peticiju 350 lekara koja traži smenu Kriznog štaba. Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da poštuje peticiju 350 lekara koja traži smenu Kriznog štaba. "Kolege nemaju dovoljno informacija, ali uvek… »
Kon: Potpisnici peticije nemaju dovoljno informacija
Danas 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da poštuje lekare koji su potpisali peticiju kojom se traži razrešenje Kriznog štaba, ali da veruje da oni nemaju dovoljno infomacija. Ta peticija oko 350 lekara koje ja poštujem, mislim da ljudi nemaju dovoljno… »
Kon: Poštujem lekare potpisnike peticije
Nova 22.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da poštuje lekare koji su potpisali peticiju kojom se traži razrešenje Kriznog štaba, ali da veruje da oni nemaju dovoljno infomacija. Ta peticija oko 350 lekara koje ja poštujem, mislim da ljudi nemaju dovoljno… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i mogućom sugradicom
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 31 povezana

Edinson Kavani dolazi u Pafos pred Zvezdu? Kiparski šampion se hitno oglasio
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane

"Uspeli smo, Putin je: Pristao!" Trampov čovek konačno otkrio šta je dogovoreno na Aljasci: Ovo Ukrajina dobija, Rusija je obećala jednu stvar
Blic pre 12 minutajoš 106 povezanih

Stižu pljuskovi, grmljavina i grad Nevreme juriša i ka Beogradu, evo gde će sve da udari
Alo pre 22 minutajoš 15 povezanih