Povezane vesti
"Ti si zlo! Stvorio sam te, a da si zatrudnela..." Šok u studiju, izneli sav prljav veš - Karić van sebe, Ivana izbezumljena
Blic 22.07.2020
Posle žestokog raskida čim su izašli iz rijalitija Ivana Šopić i Stefan Karić su izneli sav prljav veš o njihovom odnosu. - Kod njega mi je bilo super, od strane svih, i Osmana i Kristine. A posle je rekao (Osman) da je to moja poslednja kafa, to… »
Isplivao sav prljav veš! Stefanu stigla poruka od druga koja je razotkrila Ivanu, on je pročitao naglas! Skandal!
Kurir 22.07.2020
Bivši ljubavni Ivana Šopić i Stefan Karić pred kamerama i gledaocima inosili su prljav veš o njihovom odnosu i nisu biralo reči. - Gledajući ovo, kajem se što sam ga ikada poljubila. Loše sam ga procenila, mislila sam da je naša ljubav jača od… »
Vesti dana »

BLOG Studenti proglasili kraj protesta: Ljudi i policija još na ulicama, sumnja na zvučni top
N1 Info pre 28 minutajoš 93 povezane

Studenti objavili kraj protesta 15. za 15, pozvali kolege i redare da se povuku zbog incidenata kod Skupštine
RTS pre 53 minutajoš 130 povezanih

Francuski mediji: Istorijski skup u Beogradu, više od 100.000 ljudi u borbi protiv korpucije
Beta pre 1 satjoš 33 povezane

Nišlije organizovale demonstracije podrške studentskom protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 63 povezane