Повезане вести

Драган Марковић негира да ће бити министар пољопривреде

Драган Марковић негира да ће бити министар пољопривреде

Н1 Инфо 22.07.2020
Лидер Јединствене Србије Драган Марковић негирао је писање појединих медија да ће у новој Влади обављати функцију минстра пољопривреде и навео да њему и не треба министарска функција да би радио добре ствари за Србију. "На… »
Палма: Нисмо разговарали о ресорима у Влади

Палма: Нисмо разговарали о ресорима у Влади

Нова 22.07.2020
Председник Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић демантовао је данас информацију да ће коалиција Социјалистичке партије Србије и ЈС имати два министарска места, Ивицу Дачића на функцији министра спољних послова и њега на… »
Палма: Не треба ми министарска функција да бих радио добре ствари за Србију

Палма: Не треба ми министарска функција да бих радио добре ствари за Србију

Курир 22.07.2020
ЈАГОДИНА - Поводом писања појединих медија да ће у будућој Влади Републике Србије коалиција СПС - ЈС имати два министарска места и да ће то бити лидери те коалиције Ивица Дачић, на месту министра иностраних послова и Драган… »
Палма демантује: Не треба ми министарска функција да бих радио за Србију

Палма демантује: Не треба ми министарска функција да бих радио за Србију

Мондо 22.07.2020
Лидер Јединствене Србије Драган Марковић "Палма" негира писање појединих медија да ће у будућој Влади Србије добити ресор пољопривреде. Лидер Јединствене Србије Драган Марковић "Палма" негира писање појединих медија да ће у… »
Коалиција СПС-ЈС добија два ресора у новој влади

Коалиција СПС-ЈС добија два ресора у новој влади

Правда 22.07.2020
Нова влада, судећи према најавама председника Србије Александра Вучића, биће формирана до краја августа, а у њој ће се, према информацијама, без обзира на све актуелне трзавице на релацији СНС-СПС, наћи и социјалисти са њиховим… »

Вести дана »