Повезане вести
Зашто су се састали Вучић и Томислав Николић?
Вести онлине 22.07.2020
„Имао сам отворен и пријатељски разговор са Александром Вучиц́ем, који је раније уговорен и који заиста нема никакве везе са преговорима око састава нове владе“, изјавио је за „Новости“ Томислав Николиц́, бивши председник Србије… »
“Са Вучићем пријатељски разговор, нема везе са Владом”
Нова 22.07.2020
"Имао сам отворен и пријатељски разговор са Александром Вучићем, који је раније уговорен и који заиста нема никакве везе са преговорима око састава нове владе", рекао је за "Новости" бивши председник Србије Томислав Николић… »
Напредњаци на консултацијама код Вучића, тражили му мандат: Србија добија владу до почетка септембра
Курир 22.07.2020
Председник Србије Александар Вучић састао се јуче с представницима своје листе "Александар Вучић - За нашу децу" како би разговарали о формирању нове владе Србије. Ипак, кадровска решења нису се овог пута нашла на столу, осим… »
Вести дана »
(БЛОГ) Дијана Хрка наставила штрајк глађу: Подршка грађана не јењава, обишао је и Милован Миливојевић
Н1 Инфо пре 1 сатјош 36 повезаних
„Спреман сам за разговор са Дијаном Хрком, могу и да је посетим“: Александар Вучић о мајци која штрајкује глађу да би обезбедила правду за погинулог сина
Нова пре 24 минутајош 27 повезаних
Преминуо Владимир Вукчевић, први тужилац Србије за ратне злочине
BBC News пре 5 сатијош 27 повезаних
Сијатро тврди да мађарско изузеће од америчких санкција није временски ограничено
Нова пре 1 сатјош 56 повезаних