Повезане вести
Министар здравља: Можда сам сељак, јер немам ниједну друштвену мрежу
Мондо 22.07.2020
Опаска Златибора Лончара на конференцији за новинаре. Опаска Златибора Лончара на конференцији за новинаре. Говорећи оактуелној епидемилошкој ситуацији у Србији, примедбама више стотина лекара на рад Кризног штаба, Лончар је у… »
Министар Лончар открио колико људи је заражено на протестима
Мондо 22.07.2020
Више од 300 особа које су учествовале на протестима половином јуна у Србији позитивно је на корона вирус и има клиничку слику, изјавио је министар здравља Златибор Лончар. Више од 300 особа које су учествовале на протестима… »
Лончар: Можда сам сељак, али немам ниједну друштвену мрежу, ја сам за реални свет
Телеграф 22.07.2020
- Ја сам ипак за реалан свет - рекао је Лончар. Поводом разних коментара на друштвеним мрежама на тему корона вируса, рада кризног штаба, лабораторије "Ватрено око", министар здравља Златибор Лончар рекао је на данашњој… »
Можда сам сељак али немам ниједну друштвену мрежу Дивим се људима који за то имају времена, ја сам ипак за реалан свет
Курир 22.07.2020
БЕОГРАД - Можда сам сељак, немам ниједну друштвену мрежу, дивим се људима који имају за то времена, али ја сам ипак за реалан свет, рекао је министар здравља др Златибор Лончар данас на конференцији Кризног штаба поводом… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 3 сатајош 43 повезане
Зеленски за Блумберг: Без договора о источној Украјини у преговорима са САД
НИН пре 1 сатјош 57 повезаних