Povezane vesti

Ministar Lončar otkrio koliko ljudi je zaraženo na protestima

Ministar Lončar otkrio koliko ljudi je zaraženo na protestima

Mondo 22.07.2020
Više od 300 osoba koje su učestvovale na protestima polovinom juna u Srbiji pozitivno je na korona virus i ima kliničku sliku, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Više od 300 osoba koje su učestvovale na protestima polovinom juna u Srbiji… »
Ministar zdravlja: Možda sam seljak, jer nemam nijednu društvenu mrežu

Ministar zdravlja: Možda sam seljak, jer nemam nijednu društvenu mrežu

Mondo 22.07.2020
Opaska Zlatibora Lončara na konferenciji za novinare. Opaska Zlatibora Lončara na konferenciji za novinare. Govoreći oaktuelnoj epidemiloškoj situaciji u Srbiji, primedbama više stotina lekara na rad Kriznog štaba, Lončar je u jednom trenutku… »
Lončar: Možda sam seljak, ali nemam nijednu društvenu mrežu, ja sam za realni svet

Lončar: Možda sam seljak, ali nemam nijednu društvenu mrežu, ja sam za realni svet

Telegraf 22.07.2020
- Ja sam ipak za realan svet - rekao je Lončar. Povodom raznih komentara na društvenim mrežama na temu korona virusa, rada kriznog štaba, laboratorije "Vatreno oko", ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da… »
Možda sam seljak ali nemam nijednu društvenu mrežu Divim se ljudima koji za to imaju vremena, ja sam ipak za realan svet

Možda sam seljak ali nemam nijednu društvenu mrežu Divim se ljudima koji za to imaju vremena, ja sam ipak za realan svet

Kurir 22.07.2020
BEOGRAD - Možda sam seljak, nemam nijednu društvenu mrežu, divim se ljudima koji imaju za to vremena, ali ja sam ipak za realan svet, rekao je ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar danas na konferenciji Kriznog štaba povodom raznoraznih komentara na… »

Vesti dana »