Povezane vesti
UST: Nedopustiv napad Boška Obradovića na sudije i tužioce
RTS 22.07.2020
Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) najoštrije osuđuje imenovanje sudija Ustavnog suda Srbije od strane Boška Obradovića na društvenim mrežama, kao i uobičajene pretnje sudijama i tužiocima zatvorom i lustracijom nakon promene vlasti. Udruženje… »
Udruženje sudija i tužilaca Srbije: Obradovićeve pretnje neprimerene, najavljuje političku čistku pravosuđa!
Kurir 22.07.2020
Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) najoštrije osuđuje imenovanje sudija Ustavnog suda Srbije od strane Boška Obradovića na društvenim mrežama, kao i "uobičajene pretnje sudijama i tužiocima zatvorom i lustracijom nakon promene vlasti". - Pretnje… »
Vesti dana »
Aleksandra Rakića savladale emocije: "Ja sam sa Balkana, u sarmi ima supermoći"
Mondo pre 5 satijoš 87 povezanih
Jeziva poruka pronađena pored tela brata i sestre na Novom Beogradu: Muškarac je zaklao, pa presudio sebi
Mondo pre 6 satijoš 24 povezane
Veliki požar na kući u centru Čačka: Gori krovna konstrukcija, vatrogasne ekipe na licu mesta (FOTO)
RINA pre 8 satijoš 32 povezane
(VIDEO) Kod muškarca u Kragujevcu pronađena sekira, pištolj, nož i drugi predmeti: Određeno mu zadržavanje
N1 Info pre 6 satijoš 16 povezanih
Prvo obraćanje dina merilna nakon skandala Pevač se ovim obratio narodu: Nisam savršen, nemojte biti prestrogi prema meni...
Kurir pre 6 satijoš 25 povezanih