Povezane vesti
Ponovo testiran: Premijer Srpske negativan na korona virus, ostaje u kućnoj izolaciji
Blic 22.07.2020
Radovan Višković, predsednik Vlade Republike Srpske, nakon ranije potvrđenog pozitivnog rezultata PCR testa na korona virus, ponovo je testiran i rezultat današnjeg PCR testa na virus je negativan. – Zdravstveno stanje premijera Viškovića je stabilno… »
Premijer RS Radovan Višković pobedio korona virus
Telegraf 22.07.2020
U narednom periodu biće obavljeno još jedno testiranje na virus korona PCR testom. Ponovljeni PCR test pokazao je da je predsednik Vlade RS Radovan Višković negativan na korona virus, a nakon što mu je prethodno na testiranju bilo potvrđeno prisustvo… »
PCR test negativan: Radovan Višković stabilno
Večernje novosti 22.07.2020
PREDSEDNIK Vlade Republike Srpske Radovan Višković, nakon ranije potvrđenog pozitivnog rezultata PCR testa na virus korona, ponovo je testiran i rezultat današnjeg PCR testa je negativan. - Zdravstveno stanje premijera je stabilno, nalazi se u kućnoj… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Oglasila se majka Stanije Dobrojević: Otkrila šta zamera ćerki, pa poručila jedno
Telegraf pre 49 minutajoš 13 povezanih
Danas oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
RTV pre 2 satajoš 9 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, SAD izvele novu rundu udara na Iran, Teheran traži osudu Saveta bezbednosti UN
Euronews pre 44 minutajoš 8 povezanih