Povezane vesti
Vučić o pritiscima u pregovorima sa prištinom: Zaštitiću zemlju, ne sebe! Vodi me volja naroda, ne sila!
Kurir 22.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da će Srbija u nekom trenutku biti pritisnuta u pregovorima o Kosovu i Metohiji, ali i poručio da će zaštititi zemlju, a ne sebe. "Oko KiM svi hoće da Srbija prizna nezavisnost. Ako ne odemo na… »
"Ako ne odemo na razgovore o Kosovu bićemo izolovani, prokazani, gotovi"
Mondo 22.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova. "Mi ako ne odemo na razgovore, bićemo izolovani, prokazani gotovi kao… »
Vučić o pregovorima sa Prištinom: Svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova
Telegraf 22.07.2020
- Ja sam politički veteran i znam kakve su posledice po mene, ali zaštitiću zemlju, a ne sebe - kazao je on. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da će Srbija u nekom trenutku biti pritisnuta u pregovorima o Kosovu i Metohiji, ali i… »
Vesti dana »
Policija na Filozofskom fakultetu sprovodi istragu o smrti devojke, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTS pre 3 minutajoš 86 povezanih
"Amerika uništila treću iranskog ratnog arsenala!" Izrael najavio napad na Arak: "evakušite se", Tramp raspoređuje 10.000 vojnika na Bliski istok (foto/video)
Kurir pre 3 minutajoš 104 povezane
Nedeljković: Počeo probni završni ispit u svim osnovnim školama u Srbiji
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih
Katastrofalna oluja pogodila Sloveniju: Oštećene zgrade, počupana stabla, mnogi putevi blokirani FOTO
B92 pre 24 minutajoš 44 povezane
BLOG UŽIVO Rat ulazi u 28. dan: Tramp odložio ultimatum Iranu, Teheran tvrdi - pregovora nema
Insajder pre 2 minutajoš 32 povezane