Povezane vesti
Vučić o pritiscima u pregovorima sa prištinom: Zaštitiću zemlju, ne sebe! Vodi me volja naroda, ne sila!
Kurir 22.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da će Srbija u nekom trenutku biti pritisnuta u pregovorima o Kosovu i Metohiji, ali i poručio da će zaštititi zemlju, a ne sebe. "Oko KiM svi hoće da Srbija prizna nezavisnost. Ako ne odemo na… »
"Ako ne odemo na razgovore o Kosovu bićemo izolovani, prokazani, gotovi"
Mondo 22.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova. "Mi ako ne odemo na razgovore, bićemo izolovani, prokazani gotovi… »
Vučić o pregovorima sa Prištinom: Svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova
Telegraf 22.07.2020
- Ja sam politički veteran i znam kakve su posledice po mene, ali zaštitiću zemlju, a ne sebe - kazao je on. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da će Srbija u nekom trenutku biti pritisnuta u pregovorima o Kosovu i Metohiji, ali… »
Vesti dana »

Veliki protest prosvetara u Čačku, srednjoškolci i građani pešače od Kikinde do Bečeja (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 34 povezane

Novi incidenti opozicije: Kako je nasilje postalo alat opstrukcije dok se prstom upire u institucije?
Mondo pre 42 minutajoš 16 povezanih

Koje su privatne firme učestvovale u sukobu sa demonstrantima ispred Skupštine Beograda
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 89 povezanih

Brnabić: Izveštaj ekspertske grupe poziv na obojenu revoluciju! Nije ni čudo što se niko na njega nije potpisao
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih