Povezane vesti
Vučić o pritiscima u pregovorima sa prištinom: Zaštitiću zemlju, ne sebe! Vodi me volja naroda, ne sila!
Kurir 22.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da će Srbija u nekom trenutku biti pritisnuta u pregovorima o Kosovu i Metohiji, ali i poručio da će zaštititi zemlju, a ne sebe. "Oko KiM svi hoće da Srbija prizna nezavisnost. Ako ne odemo na… »
"Ako ne odemo na razgovore o Kosovu bićemo izolovani, prokazani, gotovi"
Mondo 22.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova. "Mi ako ne odemo na razgovore, bićemo izolovani, prokazani gotovi… »
Vučić o pregovorima sa Prištinom: Svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova
Telegraf 22.07.2020
- Ja sam politički veteran i znam kakve su posledice po mene, ali zaštitiću zemlju, a ne sebe - kazao je on. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da će Srbija u nekom trenutku biti pritisnuta u pregovorima o Kosovu i Metohiji, ali… »
Vesti dana »
Počela obraćanja govornika: Završena blokada Žeželjevog i Varadinskog mosta, studenti i građani okupljeni kod Mosta slobode u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 27 minutajoš 52 povezane
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 2 satajoš 44 povezane
Hamas oslobodio još tri taoca; Izrael pustio 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 51 minutajoš 22 povezane
Partizan opet ''ispod crte'', koliko pobeda mu treba za Top 10?
Sportske.net pre 3 satajoš 17 povezanih