Povezane vesti
Vučić o pritiscima u pregovorima sa prištinom: Zaštitiću zemlju, ne sebe! Vodi me volja naroda, ne sila!
Kurir 22.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da će Srbija u nekom trenutku biti pritisnuta u pregovorima o Kosovu i Metohiji, ali i poručio da će zaštititi zemlju, a ne sebe. "Oko KiM svi hoće da Srbija prizna nezavisnost. Ako ne odemo na… »
"Ako ne odemo na razgovore o Kosovu bićemo izolovani, prokazani, gotovi"
Mondo 22.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova. "Mi ako ne odemo na razgovore, bićemo izolovani, prokazani gotovi kao… »
Vučić o pregovorima sa Prištinom: Svi hoće da Srbija prizna nezavisnost Kosova
Telegraf 22.07.2020
- Ja sam politički veteran i znam kakve su posledice po mene, ali zaštitiću zemlju, a ne sebe - kazao je on. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da će Srbija u nekom trenutku biti pritisnuta u pregovorima o Kosovu i Metohiji, ali i… »
Vesti dana »
Balkanu i Evropi preti manjak snega i kišovito vreme: Evo šta kaže detaljna prognoza za zimu 2025.
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih
Detalji strašne pucnjave u Hrvatskoj: Ubijena trudnica; Osumnjičeni i dalje u bekstvu
B92 pre 29 minutajoš 11 povezanih
Reklamna agencija suvlasnik Beogradske autobuske stanice: Firma Igora Žeželja treći akcionar
Forbes pre 2 satajoš 3 povezane
NVO traže da „Jadar“ bude skinut sa liste strateških projekata EU
Vreme pre 43 minutajoš 5 povezanih