Povezane vesti
Gubitak čula mirisa je ozbiljan simptom, ovo su skrivene opasnosti
Mondo 23.07.2020
Mada se većini čini da je reč o bezazlenom simptomu zaraze korona virusom, istina je da može imati ozbiljne posledice. Mada se većini čini da je reč o bezazlenom simptomu zaraze korona virusom, istina je da može imati ozbiljne posledice. Ljudi s… »
NEVIDLjIVI SIMPTOM VIRUSA KORONA: Gubljenje čula mirisa može da ostane i trajno oštećenje
RTV Novi Pazar 23.07.2020
NAJVIŠE mi nedostaje miris mog sina kad ga poljubim, miris moje žene – kaže Žan Mišel Maillard koji pati od anosmije, simptoma koji pogađa sve veći broj ljudi zaraženih koronavirusom. Anosmija je gubitak mirisa, nevidljivi hendikep s kojim je… »
Nevidljivi simptom virusa korona: Gubljenje čula mirisa može da ostane i trajno oštećenje
Večernje novosti 23.07.2020
NAJVIŠE mi nedostaje miris mog sina kad ga poljubim, miris tela moje žene - kaže Žan Mišel Maillard koji pati od anosmije, simptoma koji pogađa sve veći broj ljudi zaraženih koronavirusom. Anosmija je gubitak mirisa, nevidljivi hendikep s kojim je… »
Anosmija - nevidljivi simptom korona virusa
Al Jazeera 23.07.2020
Ljudi s ovim simptomom ne mogu reagirati na opasnosti, ne mogu osjetiti miris dima, curenja plina ili neoprane kante za smeće. "Najviše mi nedostaje miris mog sina kad ga poljubim, miris tijela moje žene", kaže Jean-Michel Maillard, koji pati od… »
Vesti dana »
Ugašen požar u tc "Ušće": Vrši se provera komletnog objekta, oglasio se MUP: Nema povređenih
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Portparolka Bele kuće o "beskorisnom trošenju": USAID Srbiji dao milion i po dolara za programe DEI
Glas Amerike pre 2 satajoš 2 povezane
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 3 satajoš 1 povezana