Povezane vesti
Vučić: "Pozivam stalno ljude u Srbiji da trošimo novac"
Telegraf 23.07.2020
"Juče smo doneli nove mere, po dva puta 60 odsto minimalca za mikro, mala i srednja preduzeća", podsetio je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Banjaluci da stalno poziva ljude u Srbiji da troše. - Ja znam koliko muka imamo… »
ŠTA znače nove mere Vlade: SVAKOM RADNIKU PO 18.000 DINARA
Valjevska posla 23.07.2020
Nova pomoć države u vidu isplate 60 odsto minimalca, praktično bi značila sledeće – država bi svakom radniku zaposlenom kod preduzetnika, kao i u mikro, malom i srednjom preduzeću, dala po 18.000 dinara, koliko i iznosi 60 odsto minimalne mesečne zarade… »
Ovo su nove mere pomoći koje je najavio Vučić, evo ko će dobiti novac i koliko
OK radio 23.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć na RTS-u novi niz mera pomoći privredi pogođenoj pandemijom kovida-19. Evo ko može da računa na novac od države i koliko. 60 odsto minimalca Vučić: Daćemo u naredna dva meseca, jul i avgust, za hrabre… »
Novi paket ekonomskih mera
Zoom UE 23.07.2020
SRBIJA – Država će za jul i avgust za preduzetnike i sve radnike mikro, malih i srednjih preduzeća isplatiti 60 odsto od minimalca, odložićemo za još mesec dana plaćenje poreza i doprinosa i pokrećemo novi projekat “Moja prva plata”, najavio je… »
Vesti dana »
Crveni meteoalarm u većem delu Srbije: U sedam sati u Beogradu izmereno 26 stepeni
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 20 povezanih
Rusija izvela raketni napad na Kijev, najmanje 11 poginulih
Slobodna Evropa pre 46 minutajoš 19 povezanih
Zlatanović vodi Izraelce ka Ligi šampiona: Pogledajte kako je Hapoel savladao ekipu Sabaha (video)
Kurir pre 16 minutajoš 22 povezane
Više požara širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari, ruski avion stigao u pomoć
NIN pre 26 minutajoš 15 povezanih
Pojačana kontrola autobusa širom Srbije: Policija proverava vozače, vozila i vreme odmora
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 9 povezanih