Повезане вести

Историчар решава највеће српске мистерије: Како је убијен Мурат, је ли краљ на самрти рекао Чувајте ми Југославију!

Историчар решава највеће српске мистерије: Како је убијен Мурат, је ли краљ на самрти рекао Чувајте ми Југославију!

Правда 23.07.2020
Да ли је Драгољуб Михаиловић био најодликованији српски официр, да ли је Краљ Александар изговорио чувену реченицу "Чувајте ми Југославију", како је убијен Мурат у Косовском боју... само су неке од историјских недоумица које… »

Курир 23.07.2020
БЕОГРАД - Да ли је Драгољуб Михаиловић био најодликованији српски официр, да ли је Краљ Александар изговорио чувену реченицу "Чувајте ми Југославију", како је убијен емир Мурат у Косовском боју... само су неке од историјских… »
Милош Обилић није убио Мурата, а ни краљ Александар није изговорио "Чувајте ми Југославију"

Милош Обилић није убио Мурата, а ни краљ Александар није изговорио "Чувајте ми Југославију"

Телеграф 23.07.2020
Генерал Дража Михаиловић је одликован 20 пута, али није био најодликованији. Да ли је Драгољуб Михаиловић био најодликованији српски официр, да ли је Краљ Александар изговорио чувену реченицу "Чувајте ми Југославију", како је… »
Султана Мурата убило 12 заветованих српских племића

Султана Мурата убило 12 заветованих српских племића

Нова 23.07.2020
Да ли је Краљ Александар изговорио чувену реченицу “Чувајте ми Југославију”… Како је убуијен емир Мурат у Косовском боју…само су неке од историјских недоумица које у својој новој књизи “Заблуде српске историје” отклања… »
Краљ Александар није изговорио "Чувајте ми Југославију"

Краљ Александар није изговорио "Чувајте ми Југославију"

Мондо 23.07.2020
Да ли је Драгољуб Михаиловић био најодликованији српски официр, да ли је Краљ Александар изговорио чувену реченицу "Чувајте ми Југославију", како је убијен емир Мурат у Косовском боју... Да ли је Драгољуб Михаиловић био… »

Вести дана »