Povezane vesti
Istoričar rešava najveće srpske misterije: Kako je ubijen Murat, je li kralj na samrti rekao Čuvajte mi Jugoslaviju!
Pravda 23.07.2020
Da li je Dragoljub Mihailović bio najodlikovaniji srpski oficir, da li je Kralj Aleksandar izgovorio čuvenu rečenicu "Čuvajte mi Jugoslaviju", kako je ubijen Murat u Kosovskom boju... samo su neke od istorijskih nedoumica koje otklanja istoričar… »
Istoričar rešava najveće srpske misterije: Kako je ubijen Murat, je li kralj na samrti rekao Čuvajte mi Jugoslaviju!
Kurir 23.07.2020
BEOGRAD - Da li je Dragoljub Mihailović bio najodlikovaniji srpski oficir, da li je Kralj Aleksandar izgovorio čuvenu rečenicu "Čuvajte mi Jugoslaviju", kako je ubijen emir Murat u Kosovskom boju... samo su neke od istorijskih nedoumica koje otklanja… »
Miloš Obilić nije ubio Murata, a ni kralj Aleksandar nije izgovorio "Čuvajte mi Jugoslaviju"
Telegraf 23.07.2020
General Draža Mihailović je odlikovan 20 puta, ali nije bio najodlikovaniji. Da li je Dragoljub Mihailović bio najodlikovaniji srpski oficir, da li je Kralj Aleksandar izgovorio čuvenu rečenicu "Čuvajte mi Jugoslaviju", kako je ubijen emir Murat u… »
Kralj Aleksandar nije izgovorio "Čuvajte mi Jugoslaviju"
Mondo 23.07.2020
Da li je Dragoljub Mihailović bio najodlikovaniji srpski oficir, da li je Kralj Aleksandar izgovorio čuvenu rečenicu "Čuvajte mi Jugoslaviju", kako je ubijen emir Murat u Kosovskom boju... Da li je Dragoljub Mihailović bio najodlikovaniji srpski… »
Sultana Murata ubilo 12 zavetovanih srpskih plemića
Nova 23.07.2020
Da li je Kralj Aleksandar izgovorio čuvenu rečenicu “Čuvajte mi Jugoslaviju”… Kako je ubuijen emir Murat u Kosovskom boju…samo su neke od istorijskih nedoumica koje u svojoj novoj knjizi “Zablude srpske istorije” otklanja istoričar Dejan… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda nastavljaju šetnju ka Novom Sadu: Prva pauza u Maradiku, ovo je ceo plan puta (foto, video)
Blic pre 58 minutajoš 39 povezanih
Europol otrkrio tajnu vezu novosadskog SNS-a sa kriminalnim klanovima i nasilnim huliganskim grupama
Luftika pre 2 satajoš 6 povezanih
Za danas najavljen bojkot trgovačkih lanaca u BiH: Reakcije u zemlji različite
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih
Studenti u blokadi nastavili put ka Novom Sadu: Policija obezbeđuje trasu kretanja
Kurir pre 2 satajoš 10 povezanih