Povezane vesti

"Recite mi ko bi to: Odbio?!" Kolinda nakon dve godine ćutanja otkrila kako se našla u svlačionici fudbalera Hrvatske, te…

Blic sport 23.07.2020
Nova članica Međunarodnog olimpijskog komiteta i bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović otkrila je kako je na Mundijalu u Rusiji 2018. godine završila u svlačionici reprezeantacije Hrvatske. Navijala je Kolinda na Svetskom prvenstvu… »

Kolinda otkrila kako je završila u svlačionici reprezentacije Hrvatske na Mundijalu u Rusiji

Vesti online 23.07.2020
Bivša predsednica Hrvatske, a sada član Međunarodnog Olimpijskog komiteta, Kolinda Grabar Kitarović ispričala je u intervjuu za Večernji list, kako se našla u svlačionici fudbalske ekipe Hrvatske na Mundijalu u Rusiji. Ona je tokom intervjua… »

Recite mi ko bi to odbio? Kolinda otkrila kako je završila u svlačionici fudbalske reprezentacije Hrvatske

Večernje novosti 23.07.2020
NOVA članica MOK-a i bivša predsednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović otkrila je kako je na Mundijalu u Rusiji 2018. godine završila u svlačionici reprezentacije Hrvatske. Navijala je Kolinda na Svetskom prvenstvu samo tako, radovala se svakoj… »

Kolinda otkrila kako je završila u svlačionici reprezentacije na Mundijalu u Rusiji

Telegraf 23.07.2020
Nova članica MOK-a često je u dresu nacionalnog tima dolazila na utakmice da bodri sportiste iz raznih sportova. Bivša predsednica Hrvatske, a sada član Međunarodnog Olimpijskog komiteta, Kolinda Grabar Kitarović ispričala je u intervjuu za… »

Vesti dana »