Povezane vesti
Ameri ne odustaju od svog plana: Trampov čovek za Balkan otkrio njihove namere za KiM
Pravda 23.07.2020
Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Filip Riker kaže da je dijalog o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine i dalje važan prioritet za SAD. - Drago mi je što se dijalog vratio i mi ćemo to podržati - poručuje Riker. Filip Riker… »
Riker: Normalizacija odnosa Beograd Priština ostaje prioritet za SAD
Dnevnik 23.07.2020
BRISEL: Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Filip Riker kaže da je dijalog o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine i dalje važan prioritet za SAD. ”Drago mi je što se dijalog vratio i mi ćemo to podržati”, poručuje Riker. Filip… »
Vesti dana »
Zamenik gradonačelnika Užica napao aktiviste zbog izlivanja otrovnog taloga na deponiji Duboko, inspektori pobegli
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih
Danci na nogama, ali stoje naglavačke: Protest u Kopenhagenu zbog Grenlanda - setili se međunarodnog prava!
Pravda pre 10 minutajoš 25 povezanih
EPS produžio rok za popuste za decembarske račune do 24. januara
Stav.life pre 5 satijoš 29 povezanih
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 38 povezanih
U Teheranu mirno, hapšenja se nastavljaju – Hamnei priznao da su na hiljade ubijene, Trampa nazvao "kriminalcem"
RTS pre 45 minutajoš 26 povezanih