Povezane vesti
Petar Đurić: Načelnik bolnice je zaplakao sa mnom, rekao bi da može
N1 Info 24.07.2020
Lečenje mog oca nazvao bih "strava i užas", a jučerašnje obraćanje premijerke Ane Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara je "pljuvanje i blaćenje mog oca", kazao je za N1 Petar Đurić. "Ovo je jako stresna situacija za mene jer oni pljuju i blate… »
Petar Đurić: Oni spinuju smrt mog oca u političke svrhe
Nova 24.07.2020
Petar Đurić, sin čoveka koji je preminuo od koronavirusa u zemunskoj bolnici, kazao je u jutarnjem programu Televizije NOVA S „Probudi se“ kako se oseća nakon jučerašnje konferencije za medije kada su premijerka Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor… »
Đurić: Pokrenuću istragu da se dokaže da mi je otac umro čekajući respirator
Danas 23.07.2020
Povodom slučaja iz KBC Zemun o kojem je pisao AFP, a premijerka Srbije negirala Naravno da ću pokrenuti istragu, želim da se utvrdi istina, da inspekcija utvrdi ko ovde laže i da se na sudu dokaže istina da je moj otac umro čekajući slobodno mesto za… »
Vesti dana »
MUP: Od danas međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja - testiranja na drogu i alkohol
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od raka, ali je stadion važniji od novog Instituta za onkologiju od koga imamo samo - lokaciju
N1 Info pre 2 satajoš 1 povezana
Vitkof tvrdi da je „postignut veliki napredak“ tokom razgovora sa Ukrajincima
Danas pre 44 minutajoš 27 povezanih
Ispovest sina koji je navodno izmasakrirao slavnog oca i majku: Sa 15 živeo na ulici zbog droge
B92 pre 9 minutajoš 54 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 15. decembar: Danas jutro maglovito, tokom dana sunčano
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih