Povezane vesti
Petar Đurić: Načelnik bolnice je zaplakao sa mnom, rekao bi da može
N1 Info 24.07.2020
Lečenje mog oca nazvao bih "strava i užas", a jučerašnje obraćanje premijerke Ane Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara je "pljuvanje i blaćenje mog oca", kazao je za N1 Petar Đurić. "Ovo je jako stresna situacija za mene jer oni pljuju i blate… »
Petar Đurić: Oni spinuju smrt mog oca u političke svrhe
Nova 24.07.2020
Petar Đurić, sin čoveka koji je preminuo od koronavirusa u zemunskoj bolnici, kazao je u jutarnjem programu Televizije NOVA S „Probudi se“ kako se oseća nakon jučerašnje konferencije za medije kada su premijerka Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor… »
Đurić: Pokrenuću istragu da se dokaže da mi je otac umro čekajući respirator
Danas 23.07.2020
Povodom slučaja iz KBC Zemun o kojem je pisao AFP, a premijerka Srbije negirala Naravno da ću pokrenuti istragu, želim da se utvrdi istina, da inspekcija utvrdi ko ovde laže i da se na sudu dokaže istina da je moj otac umro čekajući slobodno mesto za… »
Vesti dana »
NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
N1 Info pre 7 minutajoš 36 povezanih
Đukić: Nema čarobnog rešenja za NIS, Vlada pravi dramu dok je na ulicama Beograda i Novog Sada mnogo sveta
N1 Info pre 1 satjoš 45 povezanih
Nemački TAZ o Srbiji: EU mora jasno reći „da“ Zapadnom Balkanu, ali i odlučno nastupiti prema „autokratskom“ Vučiću
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih
Kiša danas u ovim delovima zemlje, na snazi žuti metroalarm Ovo je satnica, pogledajte radarske snimke kretanja nevremena (video)
Alo pre 26 minutajoš 45 povezanih
Poznata 42 učesnika Svetskog fudbaskog prvenstva 2026. godine
Radio sto plus pre 1 satjoš 30 povezanih