Povezane vesti
Tajson zakazao povratničku borbu, i to protiv bivšeg prvaka koji je od Putina tražio ruski pasoš
Vesti online 24.07.2020
Čuveni američki bokser Majk Tajson vratiće se u ring i imati egzibicioni meč protiv Roja Džounsa juniora. Kako prenose svetski mediji, biće to egzibicija 54-godišnjeg Tajsona i tri godine mlađeg Džounsa, pre svega prilika da ih navijači ponovo vide u… »
Kad se biješ s Tajsonom, pa nek je i deda - znaš da nije zajeba***ja!
Mondo 24.07.2020
"Kad vidim kako izgleda trenutno - znam da će biti prokleto dobro spreman i znam da se neće igrati", kazao j. "Kad vidim kako izgleda trenutno - znam da će biti prokleto dobro spreman i znam da se neće igrati", kazao j Dobili smo zvaničnu potvrdu da nas… »
Tajson se vraća u ring 12. septembra u egzibiciji protiv Džonsa
Danas 23.07.2020
Bokserska legenda teške kategorije Majk Tajson najavio je danas da će se u septembru u 54. godini vratiti u ring kako bi boksovao u egzibicionom meču protiv sunarodnika Roja Džonsa mlađeg. Kako su preneli američki mediji, oni neće nositi zaštitu za… »
Vesti dana »
Na brankovom kolone, na Gazeli vozila mile: Na Autokomandi se gužva napravila u roku od dva minuta! Pre Pančevca kolaps, projurile i Hitna i policija (foto)
Kurir pre 10 minutajoš 15 povezanih
Tajni plan Amerike i Rusije za Ukrajinu! Ljudi od poverenja Trampa i Putina spremili 28 tačaka, Bela kuća već objašnjava "koristi" Evropi i Kijevu (foto)
Kurir pre 5 minutajoš 14 povezanih
VIDEO Bivši selektor Srbije napravio čudo o kom bruji planeta: Oborio rekord Svetskog prvenstva – država jedva veća od Kragujevca na Mundijalu posle drame za infarkt
Nova pre 10 minutajoš 17 povezanih
NIS podneo zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
RTS pre 10 minutajoš 9 povezanih