Повезане вести

Крунићева отворила душу: Каријера пуна успона и падова, изгубила сам фокус кад су се укључили новац, агенти и све остало

Крунићева отворила душу: Каријера пуна успона и падова, изгубила сам фокус кад су се укључили новац, агенти и све остало

Вечерње новости 24.07.2020
ЈЕДНА од наших најбољих тенисерки Александра Крунић је за портал бехиндтхерацqует.цом написала да је као дете навикла само да побеђује и да се све променило када је стигла до жељеног ВТА нивоа, јер је тада изгубила фокус. -… »
Исповест српске тенисерке: "Ослободила сам се сра*а, знам ко сам"

Исповест српске тенисерке: "Ослободила сам се сра*а, знам ко сам"

Мондо 24.07.2020
Александра Крунић у блогу открила како се преиспитивала претходних година у суровом свету тениса. Александра Крунић у блогу открила како се преиспитивала претходних година у суровом свету тениса Александра Крунић у суровом свету… »
„Желела сам да се ослободим свих ср*ња која су била укључена у моју каријеру“

„Желела сам да се ослободим свих ср*ња која су била укључена у моју каријеру“

Вести онлине 24.07.2020
Српска тенисерка Александра Крунић кроз причу за „Иза рекета“ (Бехинд Тхе Рацqует) се осврнула на своју каријеру, али и на своје планове, жеље, циљеве. Она је тренутно 57. играчица на ВТА листи. Признаје да се у професионалном… »
“Целе године сам себи постављала питања, сва с*ања…”

“Целе године сам себи постављала питања, сва с*ања…”

Нова 24.07.2020
Александра Крунић, српска тенисерка, осврнула се на своју досадашњу каријеру, али и на будућност. Она је 57. на АТП листи, али је истакла и да се у професионалном тенису не осећа најбоље. Како је истакла, као дете је навикла да… »

Вести дана »