Povezane vesti
Krunićeva otvorila dušu: Karijera puna uspona i padova, izgubila sam fokus kad su se uključili novac, agenti i sve ostalo
Večernje novosti 24.07.2020
JEDNA od naših najboljih teniserki Aleksandra Krunić je za portal behindtheracquet.com napisala da je kao dete navikla samo da pobeđuje i da se sve promenilo kada je stigla do željenog VTA nivoa, jer je tada izgubila fokus. - Mnogo sam se borila i… »
Ispovest srpske teniserke: "Oslobodila sam se sra*a, znam ko sam"
Mondo 24.07.2020
Aleksandra Krunić u blogu otkrila kako se preispitivala prethodnih godina u surovom svetu tenisa. Aleksandra Krunić u blogu otkrila kako se preispitivala prethodnih godina u surovom svetu tenisa Aleksandra Krunić u surovom svetu profesionalnog tenisa… »
„Želela sam da se oslobodim svih sr*nja koja su bila uključena u moju karijeru“
Vesti online 24.07.2020
Srpska teniserka Aleksandra Krunić kroz priču za „Iza reketa“ (Behind The Racquet) se osvrnula na svoju karijeru, ali i na svoje planove, želje, ciljeve. Ona je trenutno 57. igračica na WTA listi. Priznaje da se u profesionalnom tenisu, u kojem… »
“Cele godine sam sebi postavljala pitanja, sva s*anja…”
Nova 24.07.2020
Aleksandra Krunić, srpska teniserka, osvrnula se na svoju dosadašnju karijeru, ali i na budućnost. Ona je 57. na ATP listi, ali je istakla i da se u profesionalnom tenisu ne oseća najbolje. Kako je istakla, kao dete je navikla da pobeđuje, te da su svi… »
Vesti dana »
Vozač kamiona iz okoline Leskovca udario ženu, ona preminula u bolnici
Stav.life pre 42 minutajoš 33 povezane
Lavrov: ‘Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima’
Južne vesti pre 52 minutajoš 27 povezanih
Prevrnuo se čamac sa migrantima na Savi kod Slavonskog Broda, dve osobe se udavile
RTS pre 37 minutajoš 30 povezanih
Vučić: Fabrike poput "Aristona" menjaju krvnu sliku Niša, od njih grad živi (FOTO)
Euronews pre 37 minutajoš 24 povezane
Šapić: Nisam razmišljao da podnesem ostavku zbog blokade garaže u Pionirskom parku
Beta pre 37 minutajoš 22 povezane