Povezane vesti
"Neka me pozove taj koji mi je ubio sina i neka mi kaže: Zašto!" Potresna ispovest majke Harisa Brkića o trenutku kada je čula…
Sportal blic 24.07.2020
Da je živ, Haris Brkić bi danas napunio 46 godina, ali... Ljubimac „grobara” tragično je izgubio život u 26. godini. Nepoznati napadač je 13. decembra 2000. godine, ispred hale Pionir, ispalio dva metka u Brkića. U potresnoj ispovesti u serijalu „Majke… »
Misteriozno ubistvo koje 20 godina intrigira Srbiju: Nepoznati napadač prišao Harisu Brkiću i ispalio dva hica u glavu, od tog…
Sportal blic 24.07.2020
Na današnji dan 1974. godine u Sarajevu rođen je legendarni košarkaš Partizana Haris Brkić. Ljubimac Grobara tragično je izgubio život u 26. godini. Nepoznati napadač je 13. decembra 2000. godine, ispred hale Pionir, ispalio dva metka u Brkića. Nesrećni… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 31 minutajoš 19 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 45 minutajoš 12 povezanih

Supruga Čarlija Kirka stala pred kamere, pa rekla neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli"
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih