Povezane vesti
Bivši kandidat na izborima u Belorusiji Valeri Cepkalo pobegao u Rusiju
N1 Info 24.07.2020
Beloruski opozicionar čija je kandidatura na predstojećim predsedničkim izborima odbijena, pobegao je Moskvu iz straha od mogućeg hapšenja, saopštio je njegov tim za predizbornu kampanju. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, na vlasti od 1994… »
Bivši kandidat na izborima u Belorusiji pobegao u Rusiju
Novi magazin 24.07.2020
Beloruski opozicionar čija je kandidatura na predstojećim predsedničkim izborima odbijena, pobegao je Moskvu iz straha od mogućeg hapšenja, saopštio je danas njegov tim za predizbornu kampanju. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, na vlasti od… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Prelaz Rafa ostaje zatvoren: Izrael čeka da Hamas ispuni obaveze i vrati tela preminulih talaca
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

"Plan odbrane Venecuele od Amerike je spreman": Maduro se oglasio posle završenih vojnih vežbi
Kurir pre 0 minutajoš 1 povezana