Повезане вести
Ристић: Жао ми је што се нисам вратио у Звезду
Н1 Инфо 24.07.2020
Центар Душан Ристић истакао је да му је жао што се није вратио у Црвену звезду, али да се нада да ће у будућности имати ту прилику. После сезоне у Астани, Ристић је отишао на једногодишњу позајмицу у италијанску Брешу. "Жао ми… »
Ристић разочаран после неуказане шансе: Жао ми је што се нисам вратио у Звезду
Телеграф 24.07.2020
Очекивао је талентовани центар прилику код Обрадовића. Душан Ристић није потребан екипи Звезде у овом тренутку, поново су црвено-бели послали даровитог центра на позајмицу, овог пута у Брешу где ће некадашњи играч Универзитета… »
Јавио се Ристић: Жао ми је што се нисам вратио у Звезду
Моззарт спорт 24.07.2020
Он ће наредне сезоне играти у Бреши. Душан Ристић је играо одлично прошле сезоне у Астани. Сигурно се надао да ће с таквим партијама изборити играње у Црвеној звезди, али то му се није испунило. Бреша га је данас представила као… »
"Жао ми што се нисам вратио у Звезду": Ристић верује да ће бити црвено-бели
Мондо 24.07.2020
Душан Ристић више није црвено-бели. Душан Ристић више није црвено-бели. Некадашњи ђак Црвене звезде Душан Ристић напустио је Мали Калемегдан и прешао у Брешу. После једногодишње позајмице у Астани он се преселио у Италију, где… »
Вести дана »
РХМЗ: Опрез свим учесницима у саобраћају због снега, ледене кише и поледице
Н1 Инфо пре 1 сатјош 35 повезаних
Забрана саобраћаја за шлепере на 40 путева, увече се може очекивати још снега
Бета пре 3 сатајош 32 повезане
Нови снежни талас – евакуисано 14 особа, део потрошача Мачванског и Колубарског округа без струје
РТС пре 27 минутајош 38 повезаних