Povezane vesti
Junajted neće produžiti pozajmice Sančesu i Smolingu
Sportski žurnal 24.07.2020
Mančester junajted neće produžiti pozajmice svojim igračima Aleksisu Sančesu i Krisu Smolingu u Interu odnosno Romi. Kako je preneo Skaj, Junajted ne želi da produži pozajmice za narednu sezonu niti da dozvoli igračima da ostanu duže nego što ih… »
"Đavoli" prelomili, ništa od novih pozajmica, hoće li se dogovoriti sa Italijanima?
Sportske.net 24.07.2020
Koji se razlog krije iza ove odluke? Kako je preneo "Skaj Sports", Mančester junajted je odlučio da ne produži pozajmice Krisu Smolingu u Romi i Aleksisu Sančezu u Interu, pa će se dvojac po završetku sezone u Italiji vratiti na "Old Traford". Ipak… »
Vesti dana »
'Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac
BBC News pre 48 minutajoš 26 povezanih
Kragujevac dočekao studente - posle četiri dana pešačenja studentske kolone iz tri pravca ušle u grad
RTV pre 1 satjoš 52 povezane
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih
Pokrajinski sekretarijat: Škola u Pećincima u kojoj su povređene devojčice u fazi rekonstrukcije
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane
"Krene da svira faul, pa stane! Niko to nije lepše rekao od Spartaka": Obradović o Zvezdi i suđenju na Kupu
Mondo pre 12 minutajoš 47 povezanih