Повезане вести
Ко је од познатих НБА кошаркаша хтео да се "огребе" за буксну у Београду?!
Мондо 24.07.2020
Музичар Ђорђе МИљеновић открио је невероватан доживљај: "Прилази ми Ален Ајверсон и тражи пар димова из буксне!" Музичар Ђорђе МИљеновић открио је невероватан доживљај: "Прилази ми Ален Ајверсон и тражи пар димова из буксне!"… »
"Ми завршили свирку и долази Ален Ајверсон да се огребе за буксну - нема ништа за старог лава?"
Телеграф 24.07.2020
Српски музичар Ђорђе Миљеновић, познатији као Скај Виклер имао је занимљиву епизоду са једном од легенди НБА лиге током после меча Србије и Црне Горе и Сјеидњених Држава 2004. године у Београду. Американци су по отварању… »
"Брате, дај: Буксну!" Како се Ајверсон огребао за дување у Београду од две музичке легенде
Спортал блиц 24.07.2020
Гостујући у подкасту Галеба Никачевића „Агеласт”, музичар Скај Виклер је говорио о једном занимљивом детаљу који се догодио за време Дајамонд боула који се одржваоау Београду. Главни протагонисти догађаја из приче су ни мање… »
Вести дана »

Велика Британија позвала амбасадора Русије на разговор због повреде ваздушног простора НАТО-а
Н1 Инфо пре 1 сатјош 31 повезана

Протест пољопривредника у Новом Саду, тврде да Влада није испунила договоре
РТС пре 55 минутајош 44 повезане

РХМЗ објавио прогнозу за целу недељу: Ново невреме стиже нам већ сутра
Нова пре 4 сатијош 30 повезаних

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 10 минутајош 17 повезаних